lolopoo firdevskartal perimasali802_ ooopitipiti lgrth rouge_ Bubenimoykumm sessiz149 Bahtsizbedevi_ lgrth Bazılarınızı 2 defa etiketlemiş olabilirim kusura bakmayın🥹🫶🏼 Kızlar gittik yemek gittiğimiz yer avm di yemek katına çıktık diğer adamla yukarıdakardı bizi gördümü görmedimi bilmiyorum ama direk arkalarını dönüp asansörle aşşağı indiler neyse sonra bizde aşşa gittik diğer adam gitmişti memleketine kız orda duruyordu mağazanın önünde hiç bakmadık içeri geçtik oturduk bekliyoduk buda içeri girdi etrafımızda dolaştı biraz sonra benim göreveğim şekilde geçti göz göze geldik ve bennnnn tabiki hiç umursamadım görmemezden geldim bozuldu bayaa gitti biz bu kızla bi kaç defa konuşmuştuk telefonda yüz yüze hiç tanışmadık numaranız cardı birbirimizde dün baktım resmi vardı bugun hiç bişe yok silmiş eve gidince eşimide silmiş mi bakacağım 😆😆 o belkide hareketlerinden rahatsız olduğumu anlamadı kendini de dönüşte götürmeyelim diye öyle yapıyoruz sansı ama umrumda değil
lolopoo perimasali802_ evet öyle yaptık rahat geldik şükür şuan ateşi var hala kıyamıyorumda inşAllah pişman olmam mal karının yüzüne 😓
lolopoo rouge_ evet Bayadır bişeler yapmadık değişiklik oldu ama bebişimin ateşi düşmüyor şuan pişman olmam inşAllah aabah olaydı hayırlısıyla evimize gideydik geri 😓
lolopoo sessiz149 firdevskartal Bubenimoykumm lgrth Bahtsizbedevi_ Kız başına onu orda bırakmak gönlümü rahatsız etsede bunu hak etti eşimin numarasınıda silmiş bundan sonra yazacağını hiç sanmıyorum keşke daha oturaklı davransaydıda bizle gidip gelseydi çünkü diğer adamsa beklemedi kendini orda yalnız kaldı.. bide ortak tanıdığımız bi ablamla konuştum anlattım o öylr değil ablam sadece cana yakın zarar gelmez dedi sonra davranışından rahatsız olduğumu söyledim sen rahatsız olduysan sezmişsindir bişe boşver dedi öyleliklede içim birazdaha rahat oldu sizede çok teşekkür ederim sonuna kadar okuyup destek olduğunuz için… 🫶🏼
Bahtsizbedevi_ lolopoo görmezden gelmek her zaman işe yarar iyi yapmışsın eşinede bulaşmaz böylelikle 👌
Bahtsizbedevi_ lolopoo sonuç istediğin gibi olmuş işte canım en güzeli için vicdanın rahat olsun olması gereken buydu öyle oldu deyip vicdanını rahat tut
kurabiyevarsimitvar lolopoo sen olmasaydın dönüşte belki de illa beni de götür diyecekti yalnız geleceklerdi çok iyi yapmışsın gitmekle
lolopoo kurabiyevarsimitvar bencede çok iyi yaptım yerini bildi en azından bundan sonra kimseye o şekilde davranamaz. Umarım
lolopoo Bahtsizbedevi_ sessiz149 lgrth firdevskartal kurabiyevarsimitvar Kızlar şu üstteki postu açmıştım hatırlarsanız.. o kız eşimin çalıştığı yere atandı aşırı sinirim bozuk neyseki eşime güveniyorum