SuVeAtes tazeann Al kullan valla bakalım bizde neler olacak, eğer ki güzel olursa post acarım mutlaka haftasonu, en azından araştıran kişilere fayda olur. Forumda bölünme kararsızlık var postlarda doğru düzgün bilgi yok. Belki faydam olur diğerlerine
kimsinsen Siyahbeyaz_ dikişlerim fazlamı bilemiyorum ama yeni yeni dokunabiliyorum ameliyat yerine öncesinden çok hassastı dokunmak dokundurmak istemiyodum
SuVeAtes perimasali802_ Buldum buldum 😁😁 kocaya, kovusunca hemen deneyeceğiz. Duruma göre post açar bilgi veririm 😁 çok araştırdım en son gittim eczaneye konuşa konuşa en son istediklerimi buldumda rahatladım. Hem gidişim haftasonu hemde ilaç etkisi 36 saate kadar sürebiliyormus haftasonu ilacı diyorlarmış hatta buna sırf bu yüzden ikisi denk gelecek 😁 onaylı ilaçlar sağlık açısından sorun yaratmatacak şekilde aldım. Haftasonu olsunda kavusak😁😁 kendime de damla aldım 😁 *2 olsun zarar gelmez 🤫
perimasali802_ SuVeAtes mavi haplarmi canim bir kere aldim ama ismi aklimda değil Biride pembe boyle küçük İyi yaptin canim şimdiden bol hasret gidermeler 😘
SuVeAtes karamelek21 ay yok kullanamadık kuzu ya ben adet olacağım galiba normalde bu akşam kullanma planımız vardı ama adet galiba engel olacak. ☠️☠️ olmazsam bu akşam alacağız sonra uygulamaya
SuVeAtes topuklukadin On sevişme çok çok uzun da tutuyoruz ama pek etkili olmadı . Psikoloji gerçekten çok önemli
perimasali802_ SuVeAtes mavi hap verdik bir kiza yeni evlenmişti korkuyordu gerdek için sabaha kadar nanany 🤣