Kızlarım avukat olan var mı aranızda bir konuda fikir almam gerekiyor
Avukat aranıyor
- Düzenlendi
Bu hafta yani bir kurumda işe başladım özel eğitim kurumu işte telefon kullanmak yasak hasta haklarından dolayı herkesin dolabı var ben telefonumu dolapta tutuyorum ama diğer çalışanların telefonlarını alıyorlarmış müdürün odasına koyuyorlarmış ben yeni başladığım için daha benimkini alıp müdürün odasına koymadılar, kurumda bakım personeli ve hemşireler olarak ayılırıyoruz hemşirelere ilginç bir şekilde fazla sorumluluk verilmiş dün ekipimde ki bir arkadaşın telefonunu hemşire almış fakat baya böyle kızarak almış işe gelir gelmez niye getirmiyorsun telefonu vs.. neyse sormak istediğim şu telefonun yasak olmasına hak veriyorum fakat ben telefonumu dolapta tutmak istiyorum özel bir şey sonuçta gidip müdürün odasına koymak istemiyorum veya gidip hemşirelere vermek istemiyorum yasaksa çıkış saatime kadar dolapta durur zaten nefes alacak vaktimiz yok telefonamı bakıcam ben, arkadaşa davranıldığı gibi benden telefon istenirse vermek zorunda mıyım değil miyim bunu öğrenmek istiyorum isterlerse vermek zorunda değilim diye hukuksal açıdan da bilgilendirmek isterim yardımcı olursanız sevinirim
edelvaays üste çıksın bilgim yok
Doktor musun acaba yani benim gördüğüm tum doktor ve hemşirelerin telefonları elinde 🤔
perimasali802_ öğretmenim engelliler kurumunda çalışıyorum hemşirelerde telefon var bize gelince hasta hakları
perimasali802_ valla 13 yıllık hemşireyım telefon sürekli elimde 🤣 ben kamudayım özel sektör acımasız olur a plus hastanelerde çalışan arkadaşlarımda telefon kullanamadığını söylüyorlar sistem nasıl onlarda bilmiyorum
edelvaays yeni mı çıktı bu şey. 8 yıl özel bi hastanede çalıştım ameliyathanede . Telefonsuz olur mu ya. Doktorlara biz ulaşıyorız hasta hazır diye ve ya başka bişey oluyo. O kurumda bi olay olmuştur kesin
elifdedimbededim engelli bakım kurumu bir birimize ulaşmak için telsiz kullanıyoruz ben daha yeni girdim olay olmuş olabilir valla şaşırmam, telefonnn yasak olmasını da anlatım eski çalıştığım yerlerde de öyleydi fakat gelip yetkisi bile olmayan hemşireye yetkilerimi gibi davranıp telefonları toplaması sinir ediyor
hayatsevinceguzell aşkım hemşireler kullanıyor bizde de ama diğer personeller kullanamıyorum bugünde öğrendim ki elimizden telefonları toplayan hemşire belediye başkanın yeğeniymiş ondandır bu Havası milletle kavga falan edip işten gönderiyormuş mekanın sahibi yani😁
edelvaays zor be canım saçma bir iş yeri umarım devlete atanırsın özeller çekilecek gibi değil
hayatsevinceguzell umarım ❤️ işimi seviyorum ama işte personeller anormal biraz