tazeann Oluyorumanlasana maşallah diyelim de nazar değmesin senin hafttanda ben 10 kilo almıştım 🤣30. Haftadan sonra da kilo alımı duruyor zaten ilk başta ne alırsan o
Oluyorumanlasana tazeann ilk hamilelikte de böyle oldu 25. Haftaya kadar almadım sonra 16 kilo birden aldım 😂
tazeann vahsikelebekk hay maşallah öncesinde de almışmıydın demekki b0nyeden bünyeye fark var ama kime sorduysam 30. Haftadan sonra almadığını söyledi
SuVeAtes papatyajfjdj Anca penisi dik tutuyor biri istek arttırıcı biri de Geciktirici amacıyla kullanılmıştı ama anca etki eden kısmı dik tutması 🤣🤣
SuVeAtes Bahtsizbedevi_ Sinirlerim bozuldu 🤣🤣 birde sinir yaptı adama ay Allah’ım olacak iş değil. Kalkmada sorun yaşamıyoruz ki biz kalkıklik kısmı olmasa da olurmuş 😁
SuVeAtes firdevskartal Yok ya benim geçse eşimin geçmemesi lazım çünkü bayağı saat etkili Hatta haplardan bir tanesi 36 saat etkili, Dediğim gibi biz bir tek etkisini işte kalkma durumunda gördük ama onda zaten sorun yaşamıyorduk. Boşaldıktan sonra uzun süre inmiyor tel fark bu 🤨🤨
SuVeAtes kurabiyevarsimitvar 🤣🤣 etkili olana mis yaa, bizde erken boşalma olmasa iyide işte yoksa istekte çok şükür sorun yok 🤣 double olsun istiyorduk 😁😁
hh56 SuVeAtes calles diye bir hap var tabi isteğe göre kullanabilirsin erken boşalma sorunu fln kalmıyor bide aşırı istek oluyor onu içinde bizde de ilk erken boşalma sorunu vardı hapı kullandı hiç öyle bı sorunumuz yok çok şükür bide sprey aldım ben int den geciktirici hapı içip o spreyi de ilişkiden 30 dk önce sıkıyordu sonrasını ne siz sorun ne ben söyleyim 😂😂❤️🔥❤️🔥
SuVeAtes ayazz tanesi 250 idi birinin 1400 verdim toplamda benimkiyle birlikte, poh yoluna gitti, doğrusu en kısa zamanda full evde olup başka şeylere yönelme olmadan kalanları deneyeceğim ama belli yani etkisi olsa çoktan belli ederdi kendini
tazeann vahsikelebekk Çok fazla almışsın sa bende toplamda 20 kilo almıştım hâlâ veremedim kilolaları sen verdin mi verdiysen nsıl verdin bana da söyle 😅