heardlestgirl
Taze ve güzel Anne eminim şu güzel kalbinin ekmeğini çok fazlası ile yiyeceksin imtihanının farkında olman bile gelecek güzel günlerin bir isareti delili ispatı en güzel en mutlu zamanda bu durumda olman beni çok derinden etkiledi o kadar hassas bir dönemdesin ki duygularının seni teslim almasına izin verme derim ben şu an tamda ihtiyacın olan dal kırıldı bak kırıldı diyorum çünkü o dal artık yeşermeyecek aksine günden güne kurumaya mahkum oldu sevgi güven ihtiyac saygı hepsini biranda yitirdi bunu sende çok iyi biliyorsun ama yinede o dala ihtiyacım var diyorsan lütfen o dalın kendisi ile beraber senide soldurup kurutmasina izin verme çünkü sende evlatlarının tutunduğu ve hayatı boyuncada tutunacaklari dalısın herdaim sağlam ve yemyeşil olmalısın üzgün mutsuz çaresiz bir Anne onlara ne kadar faydalı olabilir ki…
İçinden yaptığın muhasebeni inanıyorum ki çok mantıklı şekilde yapıyorsun ama dediğim gibi lohusalık dönemi öyle bir dönemki kedi gibi sevgiye şefkate anlaşılmaya ihtiyaç duyulan bir dönem böyle bir dönemde sana yaşatılan ve sen fark etmesen yaşatılmaya devam edilecek olan şeyin tüm hayatın boyunca seni nasıl etkileyeceğini çok iyi düşün lütfen 🙏🏻♥️Herşey olmasını dilediğin gibi olsun… Musmutlu yollar güven dolu yarınlar ve sevgi dolu yıllar diliyorum. 💝