Öncelikle şimdiden yorum yapan arkadaşlar teşekkür ederim😘💕
6yıllık evliyim. Ve 4yaşında bir oğlum var. Ve taze anneyim 1haftalık. Senelik iznimizi doğuma ayarladık memleketimize geldik. Neyse eşimin beni aldattığını yakaladım. Normalde sosyal medya şifreleri falan bende ve instagramın şifre de ben açık. Fakat son 3günlük benim telden hesabı kaldırmış. Sordum ben kaldırmadım dedi şifreyi giriyorum yanlış şifre sonra nasıl olduysa girdim açtım. Akşamına da bi kızla instagramdan konuşuyor. Yazışıyorlar kıza kendini bekarım diye tanıtmış. Karşı tarafa hiçbir şekilde tepki vermedim çünkü hiçbir suçu yok oda mağdur oda kandırıldı. Bunlar üç gün boyu ben yakalayana kadar konuştu. İlk inkar etti işte saçmaladı arkadaşının bacısı falan diye. Sonra ben erkek ol biraz, yaptığının arkasında dur dedim sonra bir hata yaptım nasıl oldu nasıl bunu sana yaptım falan yakaladığım gece apar topar ne var ne yok eşyalarımı toplayıp onu terk ettim otobüsle gidiyordum gecenin 2nde bırakmadı arabayla memleketime bıraktırdım. Sonra ağlayıp duruyo yapamam sensiz olmaz bırakma beni diye. Ve ben doğum yaptım annemlerdeyim. O da burda doğumdan ötürü ben napacam kızlar aklıma geldikçe içim yanıyor beni yaktı yıktı. 2çocuğumla o kadar mahçup ki anneme yalvarmış ne olur anne bir daha asla böyle bişey olmayacak şeytana uydum ne olur bırakmasın bir daha yapmam etmem diye şimdi ben işin içinden çıkamıyorum. Ben o gün evi terk etmeseydim. O beni hala salak yerine koyacaktı yine devam edecekti. Şimdi annemlerdeyiz ihtiyaç dışı laf bile vermek gelmiyor içimden.. Böyle kızlar