Sanki herşey şubata toplanmış 🤦♀️
Benim tavsiyem pek hoşuna gitmeyebilir 😂 biz eşimle minimal şeyler seviyoruz özel günlerde de değil herhangi bir günde alınan basit bişey gördüğümde eşimi hatırlayıp aldığım bişey sevdiği bi figür olan anahtarlık gibi :) benden çok iyi fikir çıkmaz🙈
jartiyerlikadin ben de çerçevede ikimizin resmini vermiştim kapsüllü ilaçların içini döküp küçük notlar yazıp çam şişeye koymuştum☺️
deleted1 çok güzel 😍
jartiyerlikadin yoo baya şaşırtıcı yani eşim hediye alma diye tutturdu ama 🤦♀️
Pes varsa yeni oyunlar alablirsinz.. Sevdiği takımın formasını yada takımın aksesuarlarndan bişi alabilirsin. Ayakkabı, mont, esofman takımı, Bluetooth lu kulaklık, gözlük vs. Özel yapılmş bardak, içecek cok içiorsa isme ozel tek kişilik termoslar
Hayatım sana en son yardımcı olacak insanım eşime hiç hediye almam sevmez öyle şeyleri😕 para tuzağı der ben de kendime alırım 😁
Canemin_1 ben geçen sene eşime sevgililer gününde Bluetooth kulaklıklı bere Doğum gününde sanal gerçeklik gözlüğü almıştım. Hem farklılık oluyor hemde işine yarıyor kuzum. Sende böyle şeyler bakabilirsin
Off bu sevgililer günü benim de asırı canımı sıkmaya basladı heryer kapalı market dısında ne alıcagımı bilmiyorum o ise erkek bir gül alıp gelir kurtulur büyük ihtimal oyle yapıcak ben hic bilmiyorum yaa 🤷🏻♀️
Canemin_1 aaa aynı eşimin doğum günü şubatta yeğenimin şubatta e bi de sevgililer günü var 🤪