gizem67 bende emziriyorum kızım 11 ay 22 günlük ben diyet yapmadığım halde sütüm azaldı göğüslerim bile küçüldü farkediyorum acaba doyuyormu diye düşünüp duruyorum ek gıdada fazla yemiyo maalesef azalabilir sütün diyet yaparsan

Bahtsizbedevi_ onu bılmyrm da çok fazla yemek yıyen insan deglm bol su tuketyrm ama sütüm hala var ben yemekle ılglı olduğuna pek ınanamyrm

gizem67 bünyeden bünyeye fark var mesela ben yiyince ve uyuyunca sütüm çoğalıyor ilk başlarda hep su içiyordum sütüm azalmıştı bi faydası olmadı sütüm azaldığı zaman uyuyorum ve yiyorum sen kendini daha iyi bilirsin hangisinin sana yararı varsa onu yap

gizem67 valla bende yeme ile ilgili olduğunu düşünmüyorum ama birazda olsa illa etki ediyo yememek

gizem67 bebeğim 6 aylıktı başlamıştım diyete hala da yapıyorum çok çok kilom vardı çünkü 15 aylık şuan zaten doymak için emmiyor o yüzden çokta önemli değil su içince süt çoğalır diye biliyorum ilk başlarda süt arttırıcı diyetler yapmıştım ama diyetisyenle islerledim hep

gizem67 benimde son doğumumda göbeğim kaldı ama benim hatam yüzünden önceki doğumlarımda karnımı sarmıştım göbeğim kalmasın diye son doğumumda sarmadığım için göbeğim kaldı çok pişmanım şimdi sarmadığım için

gizem67 muhtemelen emdiği için yemek yemiyor biraz azaltırsanız faydasını görürsünüz

basak23 yapmadgm şey kalmadı makarna yapyrm onu yıyo elınde bıseyler yıyo yumurta tarzı yemıyor

1. gizem67 evet tam red dönemi bende ekranla yediriyorum yemek tarzı olanları

gizem67 kızımla aynı aylarda yani etkileyeceğini sanmıyorum çünkü su önemli diyet olarakta süt olarak ta

gizem67 zaten kalori bazli gideceksin etki etmez ben üç aylik iken yaptim sorun olmadi

7 gün sonra

gizem67 vallahi ben diyetteyim ekmek makarna a pilav yemiyorum asla sabah 12 de yumurta peynir salatalık roka öğlen kahve yanuna badem ceviz tarzı yada ananas akşam salata et veya tavuk kofte tarzı olur 6 dan sonra da yemem 92 girdim doğuma şuan 65.500 üm doğum sonrası sadece 7 kilo verdim kalanı hep diyet ve çabayla oldu sütüm hiç azalmadı aksine tazyikli fazlasiyla geliyor çünkü aşırı şu tüketiyorum sütun yediginl3 alakası olduğunu sanmam olsa benim sütüm olmazdı bebegim 11 aylik henüz

elsa57 bende bi dıyete gıreyım o zaman