Su123 jartiyerlikadin o.b kullaniyorum ama çeşidi var koyu mavisi cok tahriş etti açık mavisini kullaniyorum o yuzden
jartiyerlikadin Alya34 tamponu vajina içine yerleştiriyorsun kanı emiyor 3 4saat sonra çıkarıp yenisini koyuyorsun.
deleted_4033 jartiyerlikadin Nasıl kullanıyorsun ya ben onu kullanmaya korkarım takması çıkarması felan 🥴
jartiyerlikadin deleted_4033 cok basit parmağınla ittir hissetmeyene kadar. İpi dışarda kalıyor zaten, 3 4 saat sonra ipten tut çek. Dolunca rahatlıkla çıkıyor 😂ped işkence tamponun yanında 😂
Triyandafilis Tampax compak var hairka bi ürün.. o.b kullanıyodum takması çok rahatsız ediyordu beni bunu amerikadan bi arkadaşım önermişti burda hep böyle diye.. inanılmaz rahat takılıyo ve asla rahatsız etmiyo
Momm2260 jartiyerlikadin yok canım ztn takıldıgıgı anda. Tutuyor bnmde ob bu arada baktım şimdi de. Denızde bıle takıyorum. Kanaman cok olunca bır saat tut. Orta boyunu al yada cok olursa buyuk boyunj
jartiyerlikadin Nietzsche tuvalette de kan gelmiyor değiştirmek zorunda değilsin ipi dışarda olduğu için idrar bulaşabilir yıkarsın 😂
jartiyerlikadin hatun123 adet döneminde vajinaya yerleştiriyorsun kanı emiyor düzenli değiştiriyorsun