karamelek21 elifdedimbededim ablamda senin gibi bol bol gece makarna ye ustune yat canim o sekil de 5 kg aldi ablam☺️
lgrth asyarana ya ne güzel sağlıkla gelsin asyarana daha iyi işte zaten sonradan kilo alıcan başta almamak en iyisi 😂 20 de göbek seviyesine yeni ulaşmış oluyor ondan sonra yavaş yavaş çıkar 25den sonra hızlı büyümeye başlar
karamelek21 elifdedimbededim clup tuana lagoon canim cok begendik ozel havuzu var gece 12 kadar yuzebiliyoruz normal havuzlarin oldugu bolum aksam 8 de kapaniyor
karamelek21 asyarana benimde oyleydi kimse anlamiyordu hami oldugumu, son iki ayda cikmisti karnim doktor ic karnin genis demisti o yuzden distan cok sismedi, ama iyi bir yonu hic yirtilmam olmadi ic karinda buyume oldugu icin☺️ umarim seninde oyle olur
karamelek21 asyarana evet kuzum benim kalca var kuzum erittim baya 14 kg verdim diyetisyen ile ama bir 5 kg daha gitse fena olmaz
karamelek21 asyarana dur bakim bir resim daha atim size😂 bu gidisle tum albumu atacam buraya ifsa olmam inşallah 😆😆
karamelek21 asyarana sen bensin😂 bndee ama baya bir bulantilarim vardi 8 kg verdim 5 aya kdr aojra geri aldim o kiloyu geri 71 ile dogum yaptim harika dengelendi
asyarana karamelek21 canım ben kusmuyodum iştahım yoktu o yüzden şuan da iştah var da dikkat ediyorum porsiyon Lara falan ekmek yemiyorum falan tatlı
Eskobar asyarana genede dikkat et çatlıyor Bakımlarını yap Çatlamayanda var ama sen önlemini al yinede Hayırlı olsun bu arada kırtulduk senden de😂😂😂
perimasali802_ karamelek21 telefon değiştirdim bitane bile kalmadı sözde lgrth atacaktım İyi tatiller canim benim @Moonlight_ oda gelecekti naptın sen cano
Bahtsizbedevi_ karamelek21 canım çok güzel fiziğin hiç kilo vermeye çalışma diyet postlarını görüyodum kendi kendime 80 90 kilo herhalde diyodum okdarda fazla kilon yokmuş bence hiç verme böyle daha güzelsin 🌺