lgrth asyarana ya ne güzel sağlıkla gelsin asyarana daha iyi işte zaten sonradan kilo alıcan başta almamak en iyisi 😂 20 de göbek seviyesine yeni ulaşmış oluyor ondan sonra yavaş yavaş çıkar 25den sonra hızlı büyümeye başlar
Eskobar asyarana genede dikkat et çatlıyor Bakımlarını yap Çatlamayanda var ama sen önlemini al yinede Hayırlı olsun bu arada kırtulduk senden de😂😂😂
perimasali802_ karamelek21 telefon değiştirdim bitane bile kalmadı sözde lgrth atacaktım İyi tatiller canim benim @Moonlight_ oda gelecekti naptın sen cano
Bahtsizbedevi_ karamelek21 canım çok güzel fiziğin hiç kilo vermeye çalışma diyet postlarını görüyodum kendi kendime 80 90 kilo herhalde diyodum okdarda fazla kilon yokmuş bence hiç verme böyle daha güzelsin 🌺
Eskobar asyarana şaka yapıyorum 😂 Bende öyleydim ha hamile kaldım ha kalacağım ay bu belirti var hamilemiyim diye hep psikolojik
karamelek21 Bahtsizbedevi_ çok teşekkür ederim canım aslinda cevremdeki herkes oyle diyor o yuzden bosladim bende☺️ insallah tatil dönüşü cok almam
Bahtsizbedevi_ elifdedimbededim canım hangi mamadan yiyodun acaba rica etsem söylermisin bende almaya çalışıyorum da
asyarana Eskobar dimi insan isteyince bı başka oluyor ama şükür nasip oldu inşallah hayırlısıyla kucağıma alırım
kaardelenn karamelek21 Bizim bu ara sıkıntımız çok ne yazık ki ama geçeceğini umuyorum 🥹 Umarım düzelir bazı durumlarımız da şöyle sevgi dolu bol neşeli bir tatile çıkarız.🫠 Bizim yerimize de bol bol keyif çıkarın ❤️
kurabiyevarsimitvar elifdedimbededim ay ne kullanıyorsun doktora mı gitmem gerekiyor 45 kiloyum elim ayağım titriyor zayıflıktan
elifdedimbededim kurabiyevarsimitvar canım şsim vermem dogru olmaz en iyisi doktora gitmen değerlerine bakılıp gerek duyarsa verirler
aykirikadin Aşkim iyi tatiler. Çok güzel fizigin var canim. Diyet işe yaramiş. Ama geçen sene tatilde dahami zayiftin sanki
karamelek21 aykirikadin askim gecen sene 78 79 kilo civariydim yazin diyetisyeni ayarlayip gelir gelmez diye girmistim kasima kadar 66 dustum sonra diyeti sonlandirdim, 2 kg geri aldim bu zamana kdr😂