Bonibon_ valla o kadr benzer şeyler yaşamışım ki aynen eşin haklı arama taş yerinde ağırdır derler kimsenin peşinde koşma ben iki senedir gurbette dogumdu bebek eş asker evde olmadı günler eski evim ıssız yerde hamile kimse beni sormadı yardım etmediler ve evlat ayrımı yapıyorlar daha fazla tahammülüm kalmadı oğlum sakatlandı zaman bile aramamışlardı o kadr aptalıö ki ona rağmen onlar ufak hasta olsa aradım utanmadan bide hediye aldım ama gidip eşime beni kötüleyip bide yalan konuşunca benim eşim de kavga etti onlar gelip özür dileyip evimize gelmezse barışmam diye. Ben buna rağmen yine aradım benimle kırk yılın yabancısı olarak konuştu bende pes ettim eşim dediki asla bana annedir babadır ara git deme diye her defasında söylerim çünkü bu kez dedim ki arasalarda açmam gelmem kusura bakma. Ve bu arada canım sen ve ya ben sevılmeyen gelin değiliz aslında olay evlata sevilmeyen evladın sevilmeyen eşleriyiz çünkü başka bir kaynım var o kadr seviolarki kızın ailesi yanında şehirin ortasında yaşıyor olmasına rağmen sivri dilli de olsa ne olursa olsun göz bebekleri odur. Anlatsam roman olursa neyse annedir babadır diye saygı gösteren gelinleriz ağzıma etseler büyük deyip sustum yemin ederim gelip evimde aylarca kalsa ses etmeyecek insanım ama işte it kadar değerim yok onlarda