momd aynı şeyler benim evimdede var hatta eşim işten gelir gelmez bu evde bişey var negatif enerji veriyo eve girdimmi enerjim düşüyo diyo bide hergün ya eşim ya ben hergece kabusları uyanıyoruz özellikle eşim daha çok kabus görüyo hergün besmele çekerek sıçrıyo uykusunda ben aynı şekilde ağlayarak uyanıyoruz bizde farkındayız bu evde bişey olduğunu ama kanıtlayamaıyoruz ve eşim o kavgadan sonra hala ailesiyle konuşuyo işten geldiğinde önce aşağıda oturur sonra yukarı eve çıkar ailesi arkamdan konuşsa eşimin yanında bile konuşsa eşim onları susturmak yerine oda onlarla bir olup arkamdan konuşuyo kaç kere duydum seslerinin geldiğini arkamdan konuştuklarını ama söylediğim zaman konuştuğum zaman ailesi sanki bi melekmiş gibi onları savunuyo ben büyüden şüpheleniyorum eşimin ailesi yaptığını düşünüyorum hatta annemle bi tanıdığımız kadın var fala bakıyo ona baktırmıştık o kadın bile muska yapıldığını söyledi hocaya bile baktırdık oda aynı şeyi söyledi bana muska yapıldığını söyledi kaç kere boşanma aşamasına geldik eşim yine beni ikna edip vazgeçirtti