-KADIN OLARAK özgürce yasamak, kurallarimin cignenmemesi,deger verdigim her insanda deger gormek,ve negatif enerji veren insanlari hayattan silmek 😂 Cünkü cevre etkisi cok fazla ozellikle burda tr gordum,bakin genelleme yapmicam ama dedikodu ve birbirinin hayatina mudahale cok fazla yurt disinda asla gormedigim seyler,buda bence cogu kadinin bos evde oturmaktan ugrasi olmadigi icin oluyor,o napmis bu nereye gitmis ne almis fln asiri irite oluyorum, ve bu benim kaynanam dahil anlarinca boyle birsey bos bos bakiyorum cunku bana ters olani beynim almiyor😂
ANNE OLARAK-evladimdan sevgi methamet beklerim, nankör olmayan bir evlat annesini babasini bile örfüne adetine uygun yasayan, cevresine dogaya ve hayvanlara merhametli olan, oglumu oyle yetiştirmeye calisiyorum,çünkü merhamet duygusu pekişen cocuklar kolay kolay kirip dokmez,
ES OLARAK oncelikle ask gecici derlerdi buna evlilikte yas aldikca ogrendimki evet ask ilk yillar dorukta yasaniyor ama sonra, yerini saygi sevgi ve sadakat alıyor, güvenmek guvenilmek, sonsuz mutlulugun sirri bence, guven ve sadakar olmayan her iliski zamanla bitmeye mahkumdur,
EVLAT OLARAK sevilmek sevilmek ve yine sonsuz sevilmek, guven duyulmasi onurlandirilmak ve yureklendirilmek,her guclu ve ozguvenli bir çocuğun arkasında dag gibi bir anne baba vardir,çocuklugu elinden alinmayam cocuklar ilerde cok daha guclu ve özgüvenli oluyor, ve bu yuzden kendi gormedigim o duygulari suan esimle beraber oglumuza kat kat veriyoruz, yasayamadigimiz ne varsa onda tamamliyoruz kat kat,insallah oda ileride bize merhamet eder ve hayirli bir evlat olur🤲🏻