cansever aysegul01 genital bakım için intim jel var başka bilmiyorum Dr. Gökçen erdoğan ın intim jelini kullanıyorum ben kokusu da güzel
aysegul01 kurabiyevarsimitvar kesinliklee benimde çok ihtiyacım var ya güzel bir ürün önerisi bekliyorum
topuklukadin Açıkçası bu sıcaklarda daha çok oluyor. Sürekli iç çamaşırı değiştirmek ve vajinayı sabun ya da şampuan gibi kimyasallarla yıkamamak ve pamuklu külotlarla bir açıdan başa çıkabilirsiniz
kurabiyevarsimitvar Medusa çok duydum ve gördüm ama nasıl kullanacağız çözemedim ya birisi daha iyi beyazlatıyor demişti siz kullanıyor musunuz?
TombulHatun Medusa ulan niye hemen herkese öneriyorsun 😂😂😂😂 ben genitalde denemedim arkadaşlar ama koltuk altında etkili
Medusa kurabiyevarsimitvar Denemedim ama arkadaşım denedi ve onayladı😂 ( @TombulHatun ) Genitale kullanan da varmış onu daha iyi araştırman lazım ama
TombulHatun Bahtsizbedevi_ Adının taş olduğuna bakma taş değil taş gibi görünüyor ama eline alıp ufalıyorsun peeling yapar gibi elinde süreceğin bölgeye masaj yaparak sürüyorsun 1 dk kadar tutup duruluyorsun
TombulHatun Bahtsizbedevi_ https://www.trendyol.com/tala/rusur-tasi-beyazlatici-olu-derilerden-arindirici-yuz-ve-vucut-peelingi-6-adet-iran-hamam-tasi-p-35563984/saticiya-sor?merchantId=113082&tag=t%C3%BCm%C3%BC ıslak ve nemli cilde uygulaman gerekiyor, medusa kullanmadı ben kullandm o etkisini gördü bende 😂
Sutlucikolati TombulHatun acısı vs yoksa genitalde neden denenmesin ki içine surmicez ya 🤣 anlamadım😅