kurabiyevarsimitvar Medusa çok duydum ve gördüm ama nasıl kullanacağız çözemedim ya birisi daha iyi beyazlatıyor demişti siz kullanıyor musunuz?
TombulHatun Medusa ulan niye hemen herkese öneriyorsun 😂😂😂😂 ben genitalde denemedim arkadaşlar ama koltuk altında etkili
Medusa kurabiyevarsimitvar Denemedim ama arkadaşım denedi ve onayladı😂 ( @TombulHatun ) Genitale kullanan da varmış onu daha iyi araştırman lazım ama
TombulHatun Bahtsizbedevi_ Adının taş olduğuna bakma taş değil taş gibi görünüyor ama eline alıp ufalıyorsun peeling yapar gibi elinde süreceğin bölgeye masaj yaparak sürüyorsun 1 dk kadar tutup duruluyorsun
TombulHatun Bahtsizbedevi_ https://www.trendyol.com/tala/rusur-tasi-beyazlatici-olu-derilerden-arindirici-yuz-ve-vucut-peelingi-6-adet-iran-hamam-tasi-p-35563984/saticiya-sor?merchantId=113082&tag=t%C3%BCm%C3%BC ıslak ve nemli cilde uygulaman gerekiyor, medusa kullanmadı ben kullandm o etkisini gördü bende 😂
Sutlucikolati TombulHatun acısı vs yoksa genitalde neden denenmesin ki içine surmicez ya 🤣 anlamadım😅