TombulHatun Bahtsizbedevi_ Adının taş olduğuna bakma taş değil taş gibi görünüyor ama eline alıp ufalıyorsun peeling yapar gibi elinde süreceğin bölgeye masaj yaparak sürüyorsun 1 dk kadar tutup duruluyorsun
TombulHatun Bahtsizbedevi_ https://www.trendyol.com/tala/rusur-tasi-beyazlatici-olu-derilerden-arindirici-yuz-ve-vucut-peelingi-6-adet-iran-hamam-tasi-p-35563984/saticiya-sor?merchantId=113082&tag=t%C3%BCm%C3%BC ıslak ve nemli cilde uygulaman gerekiyor, medusa kullanmadı ben kullandm o etkisini gördü bende 😂
Sutlucikolati TombulHatun acısı vs yoksa genitalde neden denenmesin ki içine surmicez ya 🤣 anlamadım😅
TombulHatun kurabiyevarsimitvar hem aşırı bir kararmam yok hem de şeyim kıymetli riske atmak istemedim ya 😂😂
kurabiyevarsimitvar TombulHatun şey değil ya koltuk altı falan xowöqzçqğqğ ama bazen fantezi kıyafeti alacağım mesela bir ihtimal yorumlara bakıyorum bazı arkadaşlar sağ olsun giyip atıyor xpwlqösğqşqçsşld
TombulHatun Sutlucikolati acısından değil ki genitale sabun bile sürmem ben ne bileyim hiç denemediğim bir tozu sürmek istemedim enfeksiyon olur ph dengesini bozarm filan 🙈😂😂