kurabiyevarsimitvar momd Karşısında güçlü, haklarını savunan bir kadın görmekten korkuyor erkekler. Erkeklerin (ş*refsiz erkeklerin) en büyük korkularından birisidir bu. Kadının ondan kurtulması, kendi ayakları üzerinde durması.
momd kurabiyevarsimitvar ya ailem eşimi sever va ama beni de bilir babama böyle gitse vallahi babam kızar kapısı bana sonuna kadr acık geri de göndermez. Bu ailemle beni vurmaya çalışmaları beni sinir eden birşey varsa benim kötü yanım o zaman konuşsunlar. Ve gerçekten eşim arasa benim gibisini bulamazdı yeni eve taşındık bu taşındım ev bi arkadaşın eviydi ev pislik içerisindeydi ya eşim gördü biz yapamayız temizli diyip temizlikçi tuttu ona rağmen hala temizlemeye onarmaya çalıştınız yerler var dedim sana öylesi lazım. Haaa eşimde kötü biri değil işten eve evden işe öyle akşam gece gezmesi yok aile bilir eşim çocuğum der her zaman korur kollar ama bazen dengesizlesiyor yada ailesi yüzünden depresyon yaşayıp bana patlıyor artık alışmış olması umursamaması lazım.
yrgn1mmy momd bizimki de hem izlemiş hemde Allah karşıma çıkaracak ya bana da mesaj olarak videoyu atmış geçen iyi bir haşladım madem bakıyorsun ben giyiniyorum bana da bakarsın artık çalma el kapısını çalarlar seninkini dedim dışarıda baktığını gördüğüm an bana da bakan bulunur problem yok diyorum
momd yrgn1mmy kesinlikle öyle ben eşimde hiç öyle şeyler görmedim TikTok kesfetinr de kolay kolay öyle şeyler çıkmaz direk yanımda ben benle sohbet etsin ilgilensin isterken tiktokta resim çıktı karşısına müzikten kadın oldunu anladım beş on saniye bekledim alt tarafı beş saniye karşıma çıktı ben bakmadım dio dedim beş sanşye bende başka adama bi tarafına bakayım o zaman anladı haklısın özür diliyorum dedi empati kuramıyorlar basit geliyor oysa gurur kırıcı. Vallahi bizde ellimizi sallasak ellisi bunlara onu göstermek lazım ki eldekinin kıymetini bilsinler
yrgn1mmy momd ben artık öyle yapıyorum bu saatten sonra benimle olmak isteyen bana uyum sağlasın yeto yani it bağlar gibi eve bağladılar cidden yeto sıktılar ya
momd kurabiyevarsimitvar haklısın kesinlikle ben genelde susuyorum basıyor damarıma bende patlayınca rahatlıyor düzeliyor. Ya bı arasa ben akıllanmam biliyorum ama yakında evlilik yıldönümümüz ne yapabilirim nasıl yapayım evde romantık güzel bir gün geçirmek istiyorum tabi bide bebekliyim
momd yrgn1mmy valla eve bağladı diyemem ama baya kıskançta yaptını yaparım diom ağzını yayarak birile gülerek konuşsa aynımı yaparım diom deli oldumu bilir yaparım.
kurabiyevarsimitvar momd ben de anneme bıraktım geçen geceydi doğum günü ama bu olayın üzerine romantik bir geceyi hak ediyor mu düşündürür biraz
momd kurabiyevarsimitvar iki hafta sonra aslında ben iki hafta önce ameliyat oldum ev taşıdık ve gerçekten büyük yardımı dokundu estetik oldum ve bana bebeğime eşim baktı. Kötü anlar olsa bile çok iyi günlerde var o yüzden geçen sene yapmadık bu bizim ikinci senemiz. Bebeğimş bir yere bırakamam gurbetteyiz
momd kurabiyevarsimitvar bu aralar diş sorunu var ama sabah uykusuna dikkat edersem akşam 9 10 arası uyuyor zaten bizim içinde uygun olan saat. Hediye vs düşünmüyorum bu arada sadece güzel giyim bakım güzel bir sofra düşünüyorum