Merhaba arkadaslar ya ben vjnsms hstsydm ama bir iki aydir atlatmis gibi sayılırim . Fakat acik olcak kusurbkmayn ama ilk giriste cok zorlanıyorum titriyorum korkuyorum hersey o anda zor oluyor girisi beni mahvediyor ama girdiginde rahatlıyorum tabi titremem heyecanim terlemem hepsi gidiyor peki ben onu nasil atlatcam sirf bu yuzden kocadan kaçıyorum icime alana kadar resmen oluyorum arkadaslar ya
VAJİNUSMUS
Neden kimse yazmiyor baska post olsa herkes hemen yazar
Zeyzey11 Canım Vajinismusla başa çıkmanın ilk yolu kafada bitirmek rahat olman gerekiyor, çok endişeli, çok sexten korkarsan daha çok gözünde korku olur ilişkiyede yansır. Kendini rahat hiss etdiğin ortamda sex yapmayı dene canım. Eğer sorun çok ciddi ve büyükse eşinde bu durumdan şikayetçise bir psikoloğa gidin, vajinismusla başa çıkmak için egzersizler var onları deneye bilirsin, ilk başta kendin tek başına yapa bilirsin daha sonra eşinle beraber emin ol daha çok rahatlayıp sonuç alacaksın daha çok bilgi istesen açık yazarım canım💕
Zeyzey11 vajinismus Cok kötü bir konu meselya Ben 1 yildir evliyim ve esim le iliskiye daha Hic girmedik izin vermiyorum oraya sokmasina senin esin oraya sokuyor demeki Cok yok sende biraz var evt Ben Hic izin vermiyorum oraya soksun daha iliskiye giremedik ve pisholog tan randevü aldim ona gidecegim Cok kötu bir durum aniyorum seni Ama Ben daha Hic iliskiye girmedim oraya dokunsun vermiyorim yani senin ki hafif vajinismus Sen iliskiye girmisin Ben hallen giremiyorum agliyorum korkuyorum valahi Cok kötu bir durum Allah yardimcimis Olsun
@Zeyzey11#
Eşin ile konuş ve ilişkiye tedavi amaçlı girmeye bakın(yani gerekirse boşalmasın- sadece deneyim amaçlı) şöyle kendini rahat hissettiğin bir pozisyona al sırt üstü veya göbeğinin üstüne yatmak gibi sonra ondan mili metrelik hareketlerle içine girmek değilde dokunmasına izin ver ama bunu yaparken sürekli konuşun kendini nasıl hissettiğini acı vs. var mı (olmasını istemiyorsan KASMAYACAKSIN) biraz biraz hareket ettiğinde her seferinde biraz daha içine almaya bak her şey senin elinde aslında şöyle düşün zaten deneyimlisin ne olabilir ki en fazla? Kendini acıyacak diye odaklama rahat bırak çok yavaş başlayın Eşin de sabır göstersin yavaş olsun hiç bir doktora gitmeye gerek kalmaz
ayse_orhan kuzum cok gittim psikologlara da hep ilac verdiler bana kullandimda ise yaramadi tabi bende vala kuzum acik yazarsan sevinirim neden olmasin her bi bilgi bana faydali yani cok sagol simdiden canem
Hind kuzum bnde iki bucuk yillik evliyim dusun yani bir bucuk yil hep surtunme oluyordu sen dusun artik yani koca baymisti artik vallahi billahi ama sende yavas yavas basla sürtünmeyle basla sonra yarisini al sonrada tam almaya calis varya kendimizi kasmasak rahat olsak psikolikmen rahat olsak hersey tamam da ah bu beynimizin oyunlari varya bizi mahvediyor insallah halledersin sende 🐥🙈
kediannesi kesinlikle hayatım okadar guzel anlatmissinki agzina saglik yazan ellerin dert gormez insallah kuzucum . Vala canim eskiye gore baya ilerleme var bende cok şükür darisi diger VAJİNUSMUS lara ben atlattim ama ilk giris yokmu o aci o agri yokmu sirf o yuzden kaçıyorum gerci tam girince problem kalmiyo tek sikintim o sirada ama napcam ben dedigin gibi kendimi sikmayacam rahat olcam gerekirse ben yonetcem kendim milim milim girmeye çalışacam çok cok sagol cnm bnm 😍😍
Zeyzey11 Aynen öyle canım hiiç kasma zaman ile hiç takmayacaksın ve unutacaksın korkuyu yenince acı diye bişey kalmayacak o ilk girişte bilene başarılar şimdiden ❤️
kediannesi cok sagol cnim insalah yenerim yaa yenersem rahatlarm vallahi kuzum wn azndan gece hayatim canlanir🙈🙈🙈
kediannesi cok sagol cnim insalah yenerim yaa yenersem rahatlarm vallahi kuzum wn azndan gece hayatim canlanir🙈🙈🙈