Arkadaşlar ben altı ay önce doğum yaptım hamilelikten beri hiç bir sıkıntı olmamasına rağmen eşim eskisi gibi hiç yanaşmıyo eşimle konuştum sadece emzirdiğin için diyo ben yanaştım da hep nazlanıyo başım ağrıyo yarın falan diyo yapmak istediğimden değil bukadar neden uzaklaşır sizdede oldumu nasıl düzelir ne yapmam gerekiyo
eşim benden neden uzaklaşıyor
Siz artik esinizin gozunde anne figurusunuz. Eskisi gibi sizi cinsel bir meta olarak gormeyebilir. Esi dogurduktan sonra asla birlikte olamayan erkekler mevcut. Bu durum devam ederse bir psikolojik destek aile terapistinden yardim alin
Oncelikle merhaba , bende esinizin sizi artik anne figuru olarak gordugunu dusunuyorum. Bu donemde erkekler partnerleroyle birlikte olmak istemeyebilir. Bence zamanla bu sureci atlaticaksiniz. Esinizle birlikte olmak istediginizi ifade etmeyin bosuna cunku bisey degistirmicektir. Onun sizi eskisi gibi arzulamasini saglayin. Belki dis gorunusunuzle , ic camasirinizla yada hareketlerinizle .. sevgiler
Bizde de bu durum var bende bilmiyorum ne yapacağımı benimde dört buçuk ay oldu doğum yapalı aramızda cinsellik adına hiç birşey yok
Evet normal doğumdu benim hamileligim sıkıntılıydı hep yattım ben öyle geçirdim hamileliğimi 4 aydan sonra yatgida ayirmistik bı sıkıntı olmasın diye hamileligimde. Aynen benim esimde.oyke nerdeyse
Fdc belki tekrar hamile kalmandan korkuyor
Ozlemozlem onuda sordum olursa olsun diyor ama tabi hemen olsun istemez
Fdc cmm o cocukndir bnm wsimde ikinci. Istyorum diyor ama istemiyor beli. Durumuzum 2. Cocuga bakack kadar iyi degil. O yuzdn bna da demiyor durum icn. Ondn
Ozlemozlem bizdede 3. Gelcek korkusu olduğunu düşünüyorum be
Ozlemozlem oyuzden olduğunu pek zannetmiyorum tedavi olarak hamile kaldım zaten