Arkadaşlar ben altı ay önce doğum yaptım hamilelikten beri hiç bir sıkıntı olmamasına rağmen eşim eskisi gibi hiç yanaşmıyo eşimle konuştum sadece emzirdiğin için diyo ben yanaştım da hep nazlanıyo başım ağrıyo yarın falan diyo yapmak istediğimden değil bukadar neden uzaklaşır sizdede oldumu nasıl düzelir ne yapmam gerekiyo

Siz artik esinizin gozunde anne figurusunuz. Eskisi gibi sizi cinsel bir meta olarak gormeyebilir. Esi dogurduktan sonra asla birlikte olamayan erkekler mevcut. Bu durum devam ederse bir psikolojik destek aile terapistinden yardim alin

Seline bu benim 2. Çocuğum öbürkünde bukadar olmamıştı şimdi sürekli laf atıyorum elimden geleni yapıyorum arkasını dönüp yatıyo uyumadığınıda biliyorum psikoloğa gitmez bi erkek aylarca nasıl durabilir diyorum aklıma herşey geliyo

Fdc inşallah dusundugunuz gibi degildir. Dikkatli olun

• Fdc bunu yanıtladı.

Seline inşallah değildir işten eve evden işe giden biri bizede çok düşkün ama erkeklere güvenilmez zaman gösterir artık

Fdc
          Merhaba... bence hemen akliniza kötú seyler gelmesin. Belki baska bir derdi var ve soyleyemiyordur esiniz??? Acik acik sorun bence en iyisi o olucaktir.

• Fdc bunu yanıtladı.

Bir-Umut canım çok sordum emziriyorsunya ondan diyor varsa bende bi sorun söyle diyorum yok diyor doktora gidelimmi diyorum bende sorun yok diyor ben onunla uğraştımmı gülüyor anlayamadım gitti ben sinir oluyorum bu sefer

Oncelikle merhaba , bende esinizin sizi artik anne figuru olarak gordugunu dusunuyorum. Bu donemde erkekler partnerleroyle birlikte olmak istemeyebilir. Bence zamanla bu sureci atlaticaksiniz. Esinizle birlikte olmak istediginizi ifade etmeyin bosuna cunku bisey degistirmicektir. Onun sizi eskisi gibi arzulamasini saglayin. Belki dis gorunusunuzle , ic camasirinizla yada hareketlerinizle .. sevgiler

sisi8496 aynen canım sanki onunda annesi gibiyim oda çocuk gibi oldu

Bizde de bu durum var bende bilmiyorum ne yapacağımı benimde dört buçuk ay oldu doğum yapalı aramızda cinsellik adına hiç birşey yok

Angel esinizle konustunuz mu bu durumu ne diyor?

Seline hayır konuşmadım laf carpiyorum sadece anliyormu bilmiyorum

Angel benim gibi normal doğum mu yaptın eşin kaçma eylimindemi hep fırsat olsa ayrı yatacak benimki

Evet normal doğumdu benim hamileligim sıkıntılıydı hep yattım ben öyle geçirdim hamileliğimi 4 aydan sonra yatgida ayirmistik bı sıkıntı olmasın diye hamileligimde. Aynen benim esimde.oyke nerdeyse

• Fdc bunu yanıtladı.

Angel çok şükür hiç sıkıntılı geçmedi hamileliğim doğumdan sonrada ilk günden ayağa kalktım neyi sorun ediyolar anlamadım

Fdc cmm o cocukndir bnm wsimde ikinci. Istyorum diyor ama istemiyor beli. Durumuzum 2. Cocuga bakack kadar iyi degil. O yuzdn bna da demiyor durum icn. Ondn

Ozlemozlem bizdede 3. Gelcek korkusu olduğunu düşünüyorum be