Selam sevgılımle ılk sevgılıler gunumuz olucak ve ılk defa hedıye alıcam. Sız ne almıstınız? Ve ya onerılerınız varmı? Kalıcı hatıra bısey olmasını ıstıyorum ılk hedıyem olucak sonucta. Ama sıradan bısey ısdemıyorum farklı bıseyler varmı ıdeyası olan?🤔🤨

jasi benimde ilk olucag hadi onerilerinizi alalim🤗

jasi nereliain onu merak ettim 😊ideyası yazmışsın da

• jasi bunu yanıtladı.

jasi yaaa orda ideya mı diyorlar 😊 çok şaşırdım biz okulda kullanırdık bu kelimeyi

jasi evet biz fikir diyoruz. Ben sadece platonun dünyasında idea deniyor sanıyordum. Felsefe bölümünde okuyordum orda platonda görüyorduk idea yı falan. O yüzden şaşırdım burada görünce 🌼

Panda bak sizin yazdklarınızı anlıyorum ama konuşamıyorum 😂😂😂😂

jasi erkeğe hediye almak kadar zor birşey yok. Allah’tan bu sene fikir çabuk geldi aklıma. Bizimki fanatik Galatasaraylı ben de ona GS Store’dan sweatshirt alcam. Geçen sene saat almıştım. Bilmiyorum çok bir fikrim yok çok hediye alan biri değilim.

• jasi bunu yanıtladı.

Nietzsche Birazda baksan konuşa bileceksin canım insan alışıyo ☺️ben o kadar türkce yazıyorum ki burda evde konuşurken laflarımın bazıları türk bazılari azeri dilde.Katıp karıştırdım ortalığı asdfghjk😄

jasi Məndədə 21 canm😊adın nədi?

• jasi bunu yanıtladı.