Kızlar ben boşandım 5 sene önce hayatımda biri girdi resmi falan evlenmedik ama aynı evde yaşıyoruz karı-koca gibiyiz 2 buçuk senedir birde bebiş oldu ama o bu beni öyle yıprattı ki mesela bana gelince para yok kendine gelince 40 bin konsal.alie PC alır hep kendine alır bana gelince para yok bir kere bile nasilsin iyimisin demez eve gelir çay telefon bitti iletişim bile kurmayiz ve ben çalışıyorum bütün maaşımı ona veriyorum ve yine yaranamiyorum ben buna sinirlisin diyor bana yaptiklarina bakamdan sürekli beni ezer asaglar psikolojin bozuk der birgün dışarı çıkalım derim kırk tane bahane bulur ben arkadaşlarımla giderim bu sefer bana kirigin mi var sevgilin mi var hayırdır der sürekli bura benim evim der bide gelmiş arkadaşının eşini ovuyor helal olsun kadına diye imreniyorum diyo ve benim artık gözüm disardakilerinin ilgerine kaydı biri var konuşuyorum ama asla sevgili gibi değil tamamen saf duygu arkadaşça konuşuyorum ama hata yapıyorum diyorum sonra diyorum ki kötü bişey yapmıyorum sadece kafamı dağıtmak lazım diyorum ya birgün gidemiyorum biyere.ailem yok ve bunu bildiği için bu şekilde davraniyor daha neler neler çok yoruldum