nlyiry belki suan söyleyecegim sey tepki toplayacak ama bu benim düsüncem hani sen nikah kıymamıssın ya (dini nikahtan bahsetmiyorum o herkesin inancına baglı) bunu kendini kullandırtma olarak vs gorenler var ya işte ben öyle gormuyorum tam tersi bu konuda kendini kullandırtmamıssın keske bu algı normal olsa ve her kadın evlenmek istedigi kişiyle aynı eve cıkabilse deneyebilse tanıyabilse ama evlenme ve bosanma kavramı o kadar zor ki burda olan sadece kadına oluyor soyadını bile degiştiren biziz en ufak ornek hayatımızda degişmeyen bir sey kalmıyor ama o imza gerekmese hepimiz cok daha ozgur hissedicekmişiz gibi mesela suan düsünmen gereken tek sey maddiyat bunu yerine getirdigin takdirde gitmemen kurtulmaman için sebep yok yani biraz olumlu seyleri de gorebilirsin bu sayede kendini kullandırttıgın yer neresi biliyor musun paranın hepsini ona vermen madem evli degilsiniz o zaman ev arkadası gibi düsünün herkes kiranın bir ucundan tutsun diger masraflar da dahil eşit dagıtılsın sende hayatına bakmaya devam et bir süre sonra da ayrıl ay keske her kadında bu sans olsa inanki simdi kimse sana bu konuda laf edemez sadece nikah için bazı kesim yargılar ama evli olsaydın teee nerelerden yargılanır hırpalanırdın varya ama işte ne yapalım umarım her kadın birgün özgür olabilir özgürlük kavramı asla hergün birini degiştirmek vs degil bu arada sadece haksızlıga hayır diyebilmekten bahsediyorum kadın erkek sartlarının eşit olmasından bahsediyorum o kadar