Tek ben mi korkuyorum bi kadın olarak anlamıyorum ya eşitlik özgürlğk vs vs arkadaşlar kadın olarak bir sıkımlık canımız var yani biber gazım olmadan bakkala çıkamıyorum neden bu kadar hiçe sayıyorsunuz canınızı adamın profili belli başkasıyla ne cesaret konuşuyorsun sen dostça fln ne derse de o öğrenirse ne olacak nikah özellikle biz kadınları koruyor kötü yada bi pranga olarak düşünülmesi de bana saçma geliyor nikah aslında bi kalkan resmi olanı kast ediyorum anayasal haklarını genişletiyor en basitinden üç bi örnek ama başına bişey gelse eşi birinci derecede yakını öldürmek ağırlaştırırmış müebbet evde yaşadığın kadını öldürmek tahrik indirimi vs alırsa müebbet en fazla azını sen düşün nikahın olsa boşanmak istiyorum çocuğuma nafaka istiyorum dersin mesela daha bin tane örnek verilebilir erkekler yatırım yaptığı kadınları kaybetmekten korkar bedavadan elde ettiklerine maalesef böyle davranıyorlar sen aldatsan annesi ne diyecek biliyor musun zaten sana da nikahsız geldi başkasına da gider ne bekliyorsun ki diyecek
anne baba yok yani seni bağlayan bişey yok güçlü bi kadınsın korkun yok küçük bi şehre taşın orada 100k değil eşyalı bi ev küçük bi hayat kursan sağlıklı düşünüp bü nefes alıp geriye baktığın zaman ben neyden kurtulmuşum ya ben ne yaşıyormuşum Allah korumuş beni diyeceksin