ardle ben katılmıyorum buna 🤣
Bir erkek kendisini gizlemek isterse evli de olsa bekar da olsa gizler 5 yıl sonra da huyu değişen var 10 yıl sonra da 30 yıl sonra ortaya çıkan gizli yönler gördüm ben çevrede..tanımak karar vermek için nikahsız birliktelik yaşayıp çocuk yapmak çok farklı bir duruma sokar olayları..çocuk varken nikahsız da ayrılamıyor kolay kolay..bence sıkıntılı erkek evli de olsa bekar da olsa ayrılırken her türlü sıkıntı çıkarır sevgiliyken ayrılanların cinayetlerine de boşanırken olan cinayetlere de şahit oluyoruz.. arkadaşın derdi de nerden tutsan elinde kalıyor maaşı var çalışıyor ama bir erkek tarafından sahiplenmeye ihtiyaç duyuyor bu kadar tecrübe etmişken karmaşık bir ilişki yaşıyor..özetle birinden ayrılmış biriyle sevgili olmuş ama ilgi göremediği için başka birinin ilgisine ihtiyaç duyuyor ve buradaki asıl mevzu konuşuyorum diye vicdan azabı çekmeli miyim gibi bir şey..ayrılmak isteyen başka şehre gidip sıfırdan bir iş hayat kurabilir zaten aile kavramı yok bir bağ yok.. maaşı kocaya veriyor diye kalmıyor mu maaş günü aldığın son maaşı verme evdeki değerleri ev eşyalarını pc tv beyaz eşya sat çık yola çözüm illaki bulunur..