Evlendigimiz günden beri bu sorunumuz var minimum 2 dakka oldu bittiye geliyor iş , şimdiye kadar hiç laf etmedim ama keşke bı doktora görünsen dedim çok alınmış belli gece sarilmiyo bile , ne yapsak bu sorunu çözeceğiz sprey prezavatif her yolu denedik tavsiye beklerim

Ay bizimde öyle hemen bitiyor ikinciyi yapalım dediğim zaman da yoruldum e yetmez mi diyor diyemiyorum ben zevk almadim diye oda hep kendini düşünüyor macun felan kullan dedim haha ihtiyacım yok dedi düzenli her gün ilişki yapsak böyle olmaz diyor her gün yapalım o zaman diyorum çalışıyorum yoruluyorum diyor bu sorunu bende çözemedim erkekler cok alingan oluyor bu konuda maalesef ki.

Asya4343 kesinlikle.ayni.benimki.de ikinciyi yapalım diyorum demeden uyumuş.oliyor.soyledigimde.aliniyo ama zevk alamıyorum evet o rahatlıyor ama.ben değil malesef çözüm bulsak.keske

Asya4343 kesinlikle bende doğum yaptıktan sonra eşim bu konuda önceden çok iyi idi ama şimdi oldu bittiye geliyor bebek uyanır diye telaş yapıyor. Doğumdan sonra sende bir haller oldu diyorum erken oluyro sanki diyirum yok diyor 🤦 bir çözüm bulmak lazım ama çabuk aliniyorlar.

hellokids evet bende aynı şeyi dedim oda yorgun oluyorum dedi. İş de çok yoruluyor. Gerekirse işten cik dedim böyle yorulacaksn dedim. 😂 Artık ne çözüm bulacağımı sasirdm düşün yani.

Meleknur on sevişmeyi ilk evlendigimiz günde. Beri uzun tutuyoryz ve neredeyse her gün yapıyoruz tabi halen ise yaramıyor ikna ettim hastaneye gidevek izinli olduğu bı gün