ardle _blondie Bencede oyle baska test yapmıstım aynı gün aksam onda çizgi görmedim yanılma olabilir biraz daha beklicem cünkü böyle heyecandan reglim gecikiyor olabilir
ardle Eskobar başka testle aynı gün akşam denemiştim ama bisey gormedm bekliyorum bakalım artık kafaya takmicam cünkü taktıkca regl gecikicek bisey yoksa bile
ardle Bubenimoykumm kız yok olmamın nedeni cocuk degil ki biz korunuyoruz böyle bir plan istek amac hic yoktu
ardle Eskobar aynı gün size dedim ya tekrar yaptm bisey gormedim diye🥲 biraz beklicem pazartesi tekrar test yapıcam baktım yine silik doktora gidicem belki o zamana kadar regl olurum
ardle lgrth suan yapmıyorm en son o gece aksam yaptm 2 gün beklicem pazartesi yine yaparım yoksa kafayı yicem bunaldım
ardle kurabiyevarsimitvar cıksa net bende yaparım da benimki silik gibi işte belirsiz o bizi yıpratıyor😂
ardle lgrth yapıyorum bisey cıkmıyor ki diyorum ya daha dün yaptım o yüzden beklicem pazartesi gine yapıcam
ardle lgrth ben sizden heyecanlıyım bu arada benimle heyecanlanmanız cok tatlı💖 ama bisey dicem bu düşünceye ister istemez alıstım çıkmazsa çökücez
lgrth ardle kendini hazırlamışsın sanki çift çizgiyle sürprizi görmeyi bekliyorsun gönlünce sağlıkla olur inşallah 🙂