sinemm665 firdevskartal Vallahi canım şu zamanda babana bile güvenilmeyeceksin derler ya gerçekten o devirdeyiz benim kaynım eltimden gizli habersiz 21 tane tam altın biriktirmiş yani şu zamanda ben kendi eşime bile güvenmiyorum öyle söyleyeyim hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah
firdevskartal dertetmempertederimteaser3 hakkari içinde olsa ben de öyle düşüncem ama dağda inemiyolar şehre tabi bana öyle diyor 🙄
firdevskartal Siyahbeyaz_ yediği bokları biliyor bana tazminat vermemek için bence yoksa oğluma nafaka veririm diyor
Siyahbeyaz_ firdevskartal valla oğlun büyünce vur tekmeyi al tazminatı canım. Çok çektin bu adamdan ve sülalesinden
birdedahiliyegorsun firdevskartal çok bilgim yok ama 100 ün üzerinde alıyordur. Birde duyduğum kadarıyla Suriye’de günlük 100 dolar alıyorlarmış. Ama aslı astarı nedir bilmiyorum. Çünkü bir akrabamız ev aldı Suriye’ye gidince bizde çok sevdik. Bu kadar kısa sürede aldı diye Annesi bize günlük 100 dolar alıyor onun sayesinde aldı demişti.
birdedahiliyegorsun ctuugba uzman çavuştu , ama tam tarih hiç hatırlamıyorum 2022 öncesiydi sanki . depremden önceydi ama ne kadar önceydi hiç hatırlamıyorum. Aklımda günlük 100 dolar kalmiş başka da bişey kalmamış 😂
Deleted20 firdevskartal yalanını… Bu işte başka bir iş var bu kadar az alamaz canım seni bariz ayakta uyutuyor tazminat işine geleceksek vermek zorunda mahkeme kararı ile fırsatını bul eve gelmiyor mu hiç
firdevskartal Deleted20 oğlanı veriyodum memleketdeyken şimdi anasına veriyorum 3-4saat oğlanı o da telefondan görüşüyor oğlanla
Deleted20 firdevskartal nasıl yani eşin oğlunuzla konuşmak için babaannesinin yanına mı gidiyor anlamadım ben
firdevskartal Deleted20 hayır şuan Irak’ta zaten 6 ay orda telefonla görüştürüyorum. Ama evlerimiz ayrı o anasıgilde ben anamgilde