birdedahiliyegorsun firdevskartal çok bilgim yok ama 100 ün üzerinde alıyordur. Birde duyduğum kadarıyla Suriye’de günlük 100 dolar alıyorlarmış. Ama aslı astarı nedir bilmiyorum. Çünkü bir akrabamız ev aldı Suriye’ye gidince bizde çok sevdik. Bu kadar kısa sürede aldı diye Annesi bize günlük 100 dolar alıyor onun sayesinde aldı demişti.
birdedahiliyegorsun ctuugba uzman çavuştu , ama tam tarih hiç hatırlamıyorum 2022 öncesiydi sanki . depremden önceydi ama ne kadar önceydi hiç hatırlamıyorum. Aklımda günlük 100 dolar kalmiş başka da bişey kalmamış 😂
Deleted20 firdevskartal yalanını… Bu işte başka bir iş var bu kadar az alamaz canım seni bariz ayakta uyutuyor tazminat işine geleceksek vermek zorunda mahkeme kararı ile fırsatını bul eve gelmiyor mu hiç
firdevskartal Deleted20 oğlanı veriyodum memleketdeyken şimdi anasına veriyorum 3-4saat oğlanı o da telefondan görüşüyor oğlanla
Deleted20 firdevskartal nasıl yani eşin oğlunuzla konuşmak için babaannesinin yanına mı gidiyor anlamadım ben
firdevskartal Deleted20 hayır şuan Irak’ta zaten 6 ay orda telefonla görüştürüyorum. Ama evlerimiz ayrı o anasıgilde ben anamgilde
kurabiyevarsimitvar firdevskartal Tabii ki öyle tehlikeli bir iş yapacak ve 50 verecekler? Doğuda doğru düzgün asker kalmaz o maaşa.