Eskobar meyraaa ailelerin tek sorunu me biliyormusun kendileri envai çeşit ahlaksızlığı yapıp her haltı yiyiyp çocuklarının düzgün bir ailede düzgün bir birey olarak yetiştirmeye çalışması varmı böyle bişey yaaa ah almak diye bişey var arkadaşın hiçmi duymamış Anlaşamadığım için ayrıldım demekle başka birini bulduğum için aldattım kocamda ilgisizdi demek bambaşka bişey arada uçurumlar var Arkadaşına tek bişey sorup bana cevap verebilirmisin eşinin yanında nasıl yatabiliyor o eve nasıl sığabiliyor Tek bir açıklama bulabiliyorum Allah bazılarına ar damarı diye birşey vermemiş sanırım insanlık için kabul edilemez bişey azıcık onur gurur varsa….
Bubenimoykumm Eskobar kesinlikle bunu zaten ar damarı çatlamış insanlar yapabilir. Allah korkusu olmayan kuldan utanmaz. Ahlaksızlar evladının yüzüne nasıl bakıyorlar acaba.
tursu meyraaa Ne düşüncesi ya o arkadaşınıza söyleyin evliyken bir başkasına bakmak bile yanlış kaldı ki ilişki yasiyorlarmis pislikligin adına ilişki diyorlar cowndpafn
TombulHatun meyraaa bu konuda kısas da yanlış, insan kendine yakışanı yapar karşımdaki şerefsiz diye bende mi olayım, arkadaşının hatası ilk aldatıldığında affetmek hal böyle olunca da kendinde hak görüyor aldatmayı
belengaz23 _blondie hani ben olsam asla arkadaşıma bu konu hakkında bi fikir vermem karışmam da hele hele de buraya post açmak 🤦🏻♀️adı lazım değil o diye bağırıyo😅
kurabiyevarsimitvar _blondie konudan bağımsız sen şu kullanıcı adı düz blondie misin? Profilinde biraz daha koyu tonlu bir kadın vardı hanii
_blondie belengaz23 hadi fikir vercek olsamda veririm post açmam burdakilerin dediğine göremi konusacak anlamadım😂
benimadimcurulay meyraaa sadakat sözü verdiği insanı aldatan, namussuzluk yapan erkek de olsa kadın da olsa k.hpedir. Bilip susan yvşaktır.. Arkadaşım demişsiniz arkadaşlık bitirmek için çok geçerli bir sebep 👌🏼
ctuugba meyraaa neresinden bakarsanız bakın yanlış bir durum tamam arkadaşınız diyelim bu kişi karşınıza alıp sadece bir kez adamakıllı konuşup bu işi bitirmesini söyleyin ama bitirmezse siz onunla arkadaşlığınızı bitirin böyle bir arkadaştan size hayır gelmez
_blondie kurabiyevarsimitvar evet evet ta kendisiyim post açmıştım ya şifremi unuttum giremiyorum diye
kurabiyevarsimitvar _blondie Sanki öyle bir post hatırlıyorum da ıq seviyem izin vermiyor şuan xpemqlxwpw
Bubenimoykumm meyraaa iki tarafta konfor alanından çıkamıyor. Boşanmak öyle kolay değil. Doğru olan boşansınlar ne yapıyorlarsa yapsınlar ama işte işler bozulacak düzen bozulacak. Yaşadıkları şeyin gerçek dünyada işler öyle yürümediğini görecekler bunu bildikleri için girişimde bulunamıyor iki tarafta.
Eskobar Bubenimoykumm karşıdaki adamıda anlamıyorum ben başkasının yatağındaki kadını ne diye ister ilgi duyarsınki sana özel olanı yanındayken sen daha senin olanı düzeltip ayar verememişsin bide kilometrelerce uzaktakinimi düzeltip kendine uyduracaksın geçimmi olacak yani bu anlayamıyorum yaa Hiç kimseyi görmedimki karımı kocamı biri için bıraktım huzur içinde yaşıyoruz diyeni