meyraaa Evliyken başka şehirdeki evli biriyle sevgili olmak. Ve iki tarafın da evli kalmaya devam etmesi.. Bu konudaki yorumlarınız düşünceleriniz önemli arkadaşımı bu durumdan kurtarabilmem için
TombulHatun meyraaa İsterse başka ülkede olsun bu konuyu kimsenin tasvip edebileceğini düşünmüyorum, boşansın ne halt yerlerse yesinler evlilikleri kötü bile gidiyor olsa kimse aldatılmayı hak etmez. Mutlu değillerse evliliklerinde boşanıp kendi yollarına devam ederler
Eskobar meyraaa ailelerin tek sorunu me biliyormusun kendileri envai çeşit ahlaksızlığı yapıp her haltı yiyiyp çocuklarının düzgün bir ailede düzgün bir birey olarak yetiştirmeye çalışması varmı böyle bişey yaaa ah almak diye bişey var arkadaşın hiçmi duymamış Anlaşamadığım için ayrıldım demekle başka birini bulduğum için aldattım kocamda ilgisizdi demek bambaşka bişey arada uçurumlar var Arkadaşına tek bişey sorup bana cevap verebilirmisin eşinin yanında nasıl yatabiliyor o eve nasıl sığabiliyor Tek bir açıklama bulabiliyorum Allah bazılarına ar damarı diye birşey vermemiş sanırım insanlık için kabul edilemez bişey azıcık onur gurur varsa….
tursu meyraaa Ne düşüncesi ya o arkadaşınıza söyleyin evliyken bir başkasına bakmak bile yanlış kaldı ki ilişki yasiyorlarmis pislikligin adına ilişki diyorlar cowndpafn
meyraaa TombulHatun çok çok haklısınız. İki tarafında birer çocuğu var. Onu bahane ediyor iki tarafta. Arka planda herşey sorunsuz ilerlesin istiyorlar. Arkadaşm dört dörtlük bir insandı nasıl oldu blmyrm onu tanımasam zaten çabalamam
TombulHatun meyraaa hem ayranım dökülmesin hem yoğurdum ekşimesin diyorlar. malesef kimsenin dört dörtlük olamayacağını görmüş olduk insanoğlu beşer şaşar, Allah hidayet versin iki tarafa da ne diyeyim o çocuklarından da mı utanmıyorlar eşlerinin yatağına nasıl girebiliyorlar
meyraaa TombulHatun çok TombulHatun ne güzel özetlemişsiniz😢 Allah hiç kşmseyi şaşırmasın gerçekten. Bnce erkekler için bu bi tık daha kolay hiç birşey yok gibi evde davranabiliyolar. Arkadşmda aldatılmştı onun acısını mı çıkarmak istiyor ne yapıyor bilmyrm inşallah kurtulur bu durumdan
Medusa TombulHatun hem ayranım dökülmesin hem yoğurdum ekşimesin diyorlar. Bunun daha bu olaya uygunu var ama askı vermezsen yazarım sayın yetkilim😂😂😂
TombulHatun meyraaa bu konuda kısas da yanlış, insan kendine yakışanı yapar karşımdaki şerefsiz diye bende mi olayım, arkadaşının hatası ilk aldatıldığında affetmek hal böyle olunca da kendinde hak görüyor aldatmayı
Bubenimoykumm Eskobar kesinlikle bunu zaten ar damarı çatlamış insanlar yapabilir. Allah korkusu olmayan kuldan utanmaz. Ahlaksızlar evladının yüzüne nasıl bakıyorlar acaba.
belengaz23 _blondie hani ben olsam asla arkadaşıma bu konu hakkında bi fikir vermem karışmam da hele hele de buraya post açmak 🤦🏻♀️adı lazım değil o diye bağırıyo😅
kurabiyevarsimitvar _blondie konudan bağımsız sen şu kullanıcı adı düz blondie misin? Profilinde biraz daha koyu tonlu bir kadın vardı hanii
_blondie belengaz23 hadi fikir vercek olsamda veririm post açmam burdakilerin dediğine göremi konusacak anlamadım😂
benimadimcurulay meyraaa sadakat sözü verdiği insanı aldatan, namussuzluk yapan erkek de olsa kadın da olsa k.hpedir. Bilip susan yvşaktır.. Arkadaşım demişsiniz arkadaşlık bitirmek için çok geçerli bir sebep 👌🏼
ctuugba meyraaa neresinden bakarsanız bakın yanlış bir durum tamam arkadaşınız diyelim bu kişi karşınıza alıp sadece bir kez adamakıllı konuşup bu işi bitirmesini söyleyin ama bitirmezse siz onunla arkadaşlığınızı bitirin böyle bir arkadaştan size hayır gelmez
_blondie kurabiyevarsimitvar evet evet ta kendisiyim post açmıştım ya şifremi unuttum giremiyorum diye