soulless benbu 9 aylık hamileyim doğurmak için tam gaz ileri iki gün önce oldu bugün yine devam eve gelsin bi 🤣 doğumdan sonra 40 gün yok zaten 🥲🥲🥲
Biyiklim hilosh bende 8 aylık hamileyim bende çok istiyorum ama yapamıyoruz rahat rahat ağrılarımdan bebekten, göbekten dolayı
hilosh Biyiklim evet malesef normal zamanlar gibi rahat olmuyor artık bizde de. İstek konusunda yalnız olmadığıma sevindim normalmiş demekki😂
Oluyorumanlasana Biyiklim nerden buluyonuz bu isteği 8. Ayı tamamladm ilk başından beri hiç istek yok aşırı isteksizlik var 🥹
soulless Biyiklim valla canım ben üstteyim öyle yapıyoruz diğer türlü zevk alamıyorum 🤣 karnım çok büyük değil pek zorlanmıyorum :)
Biyiklim lgrth ben çok istekliyim ya hamilelikte aşırı oldu bu bende 😅,her pozisyon uygun mu gerçekten tehlikesi yok yani, ben üste olur mu özellikle bunu merak ediyorum da😁
Biyiklim lgrth misyoner olur mu ki sırt üstü uzanmak tehlikeli diye biliyorum, pozisyonun adını bilmiyorum yan uzanıp yapıyoruz daha çok 😄bende şuan 72 kiloyum
Biyiklim Oluyorumanlasana vala oluşuyor kendiliğinden bilmiyorum ki 😂,bu ayıma kadar hep istekliydim çok yapardık, şimdi de doğum için daha çok yapcaz 😁
Biyiklim lgrth bende kilo kilo derdim hep şimdi de çok kilo aldım istemiyorum artık almayı 😂inşallah doğumdan sonra bi 5 kilom düşer