Biyiklim lgrth ben çok istekliyim ya hamilelikte aşırı oldu bu bende 😅,her pozisyon uygun mu gerçekten tehlikesi yok yani, ben üste olur mu özellikle bunu merak ediyorum da😁
Biyiklim lgrth misyoner olur mu ki sırt üstü uzanmak tehlikeli diye biliyorum, pozisyonun adını bilmiyorum yan uzanıp yapıyoruz daha çok 😄bende şuan 72 kiloyum
Oluyorumanlasana Biyiklim nerden buluyonuz bu isteği 8. Ayı tamamladm ilk başından beri hiç istek yok aşırı isteksizlik var 🥹
Biyiklim Oluyorumanlasana vala oluşuyor kendiliğinden bilmiyorum ki 😂,bu ayıma kadar hep istekliydim çok yapardık, şimdi de doğum için daha çok yapcaz 😁
Biyiklim lgrth bende kilo kilo derdim hep şimdi de çok kilo aldım istemiyorum artık almayı 😂inşallah doğumdan sonra bi 5 kilom düşer
lgrth Biyiklim iyi oldu sana 😂😂😂 daha almamışsın dur sen hamile olmayan halinle bu kadar kilo almak istiyordun😂😂
Biyiklim lgrth he vala ya 😅 kendimi 70 kiloda gördüm ya artık istemem bana yakışacağını düşünmüştüm kilonun ama öyle değilmiş balon balığı gibi olmuşum şuan🤣