TombulHatun Cicekliperde ben büyük memeli insan olarak çeşit çeşit sütyenim yok ama memem var 😂😂 6 tane sütyenim var tanesi indirimde 2000 TL 2 tane yeni aldım kıyıp açamadm daha zor alıyorum 😂😂
lgrth Cicekliperde bilmiyorum ne alsam olmuyorlar küçük kalıp duruyorlar dolapta sporcu atleti tercih ediyordum uzun bir süre o da boynumda ağrı yapıyor yenilemem lazım hepsini 😂
Oluyorumanlasana Cicekliperde günlük kullandığım evde 11 tane gezmelik destekli sütyenim de 7 tane neden sordun bu cevabı 😂
parlaa Oluyorumanlasana Anlarım ben 😂 Biri yorum yapmıştı yanlış konuşuyorlar ama birbirlerini doğru anlıyorlar diye çok gülerim her gördüğümde 😂
htcaydnn Cicekliperde memem olmadığı için südyen sayımda az 5 adet efenim 🤣 bana yetiyor kıyıdan köşeden sıkıştırıyorum meme oluyor işte🤣
TombulHatun Cicekliperde ben basit bir masebeciyim sütyene o kadst para veremem zaten kaliteli olunca uzun süre kullanılıyor 😂😂 zaten sizin gibi de renk renk alamıyorm krem siyah başka da yok 😂
anneciksultan Cicekliperde bir sürü var hem bekarlıktan kalan hem evlenirken aldığım ancak doğumdan sonra aldıklarımı tek kullanıyorum Eski formuma nasıl dönecem 😿😿😿
sosyolog1kadin Cicekliperde zayıflicam diye almıyorum ama ihtiyacım var önerilere açığım sütyen değilde yarım atlet toparlayıcı tarzı istiyorum 🤣
Cicekliperde sosyolog1kadin bana kardeşim hediye etmişti öyle markasız bi şey ama mükemmel bi şey. Toparlar mı bilmiyorum sadece acayip rahat