kurabiyevarsimitvar rouge_ benimkide uykusuzluktan hep… Kaydettim inşallah bakacağım hepsine teşekkür ederimm🥹🎀
Siyahbeyaz_ lgrth aşko bende alacam sakım krem kalın tabanlı alma berbat geçen sene aldım pişman oldum hiçbirşeyin altına yakışmıyordı en iyisi siyah
Siyahbeyaz_ lgrth ya geçen kış sonu siyah aldım aldım oda sanki elbise altına tek gidiyor. Bulacağım bot hem eteğe hem pantolona gitsin
Siyahbeyaz_ lgrth hiç güzel bot yok ya Yada ben mi beğenemiyorum. Şu bej olan güzel ama heryerde sürekli giyilmez onu aldık mı yanına bir bot daha almak laızm😆 oda bütçeyi aşar
lgrth Siyahbeyaz_ aynen bende içi kürklü ve klasik bir bot ili tane mi alsam diye düşündüm sen kombin yapamadım deyince vazgeçtim 😅 şurdan baktım bende https://www.mupashoes.com/bot-16
Siyahbeyaz_ lgrth bak benim geçen sene aldığım buydu ama hiç mankenin ayağıdns durduğu gibi olmadı kaba geldi beğenmemiştim bir iki kez tek giydimmm ahaha gurbete gelirkende getirmedim
Siyahbeyaz_ lgrth ya burda baktım ğettekiler sivri burunlar hiç güzel değiller yaa allta yarım kürklü beğendim kaö tane ama diğerleri tabanları çok kaba ya
lgrth Siyahbeyaz_ e güzelmiş işte 😅 Siyahbeyaz_ bende bunun en alt sağdakini düşündüm tarzım değil ama sıcak tutar 😅
Siyahbeyaz_ lgrth evet sıcak tutarda herşeye uyarmı bilemem. Birde tabanlarımın iyi olması lazım kaymasınlar diyr