xyzem mavikelebekk__ orijinallerde tabiki ayar yazıyor 14k 22k gibi ama düğünde gece gece kimse anlamaz bence
karamelek21 xyzem canim ajdalarda ayar yazmiyor bende aldim 22 ayar 11 gr tanesi ama baktimda tirtikli ve ince oldugu icin ayar yazmiyor
mavikelebekk__ xyzem Yüzüğünü hiç canlı görmedim normalde zarif şeyleri severim ama onu sevemedim ya o ne öyle yok gibi 😅 skssjssjsjhshs
Siyahbeyaz_ mavikelebekk__ bizim memlekette tıhafiyelerde mağzalrda takıcılarda hepsinde çeşitli modellerde hep ajdalar var ve takanların çoğu sahte olduğuna inanıyorum
mavikelebekk__ Eskobar 22 ayar kaplama var tanesi 1000 e fln satiliyo ama o parayı biriktirip altın almak daha mantıklı 😀
mavikelebekk__ Eskobar Ama hiç altınım yok iki yüzüğüm var sadece yüzüklerde olmasa bekar gibi duruyorum 😅
Eskobar mavikelebekk__ benim oda yok şükret😂 Yani sadece yüzüğüm yok İki ajdam ve saatimi heryere takarım düğünümden beri diğer altınların yüzüne bakmadım😂 Gümüş takılar alabilirsin boş durmasın istersen
karamelek21 mavikelebekk__ çelik alirsan hic belli etmez,teyzemin kizi yazin kiprit copu takmisti dedim senin bileziklerde cok guzel gercek deyilki dedi o demeyene kdr anlamadim😂
mavikelebekk__ karamelek21 Ya aslında bende anlamam ama bazilari uzaktan bile anliyo, mesela ben bi yüzük almıştım 14 ayardi benim yengem uzaktan gördüğü halde aa bunun ayarı düşük dedi 😅😅
karamelek21 xyzem kolumda oldugu icin ben goremedim aksam kolumdan cikarip bakicam bakalim gorebiliyormuyum,benimkilerde bir duz bir zikzak model merak ettim bende😂
karamelek21 mavikelebekk__ evet bazilari anliyor ama cok nadir, ama 22 ayarla 14 ayar altini anlamak zor deyil az cok kendini belli ediyor modelden kalinliktan