mavikelebekk__ xyzem Yüzüğünü hiç canlı görmedim normalde zarif şeyleri severim ama onu sevemedim ya o ne öyle yok gibi 😅 skssjssjsjhshs
Siyahbeyaz_ mavikelebekk__ bizim memlekette tıhafiyelerde mağzalrda takıcılarda hepsinde çeşitli modellerde hep ajdalar var ve takanların çoğu sahte olduğuna inanıyorum
mavikelebekk__ Eskobar 22 ayar kaplama var tanesi 1000 e fln satiliyo ama o parayı biriktirip altın almak daha mantıklı 😀
mavikelebekk__ Eskobar Ama hiç altınım yok iki yüzüğüm var sadece yüzüklerde olmasa bekar gibi duruyorum 😅
Eskobar mavikelebekk__ benim oda yok şükret😂 Yani sadece yüzüğüm yok İki ajdam ve saatimi heryere takarım düğünümden beri diğer altınların yüzüne bakmadım😂 Gümüş takılar alabilirsin boş durmasın istersen
karamelek21 xyzem canim ajdalarda ayar yazmiyor bende aldim 22 ayar 11 gr tanesi ama baktimda tirtikli ve ince oldugu icin ayar yazmiyor
karamelek21 mavikelebekk__ çelik alirsan hic belli etmez,teyzemin kizi yazin kiprit copu takmisti dedim senin bileziklerde cok guzel gercek deyilki dedi o demeyene kdr anlamadim😂
mavikelebekk__ karamelek21 Ya aslında bende anlamam ama bazilari uzaktan bile anliyo, mesela ben bi yüzük almıştım 14 ayardi benim yengem uzaktan gördüğü halde aa bunun ayarı düşük dedi 😅😅
karamelek21 xyzem kolumda oldugu icin ben goremedim aksam kolumdan cikarip bakicam bakalim gorebiliyormuyum,benimkilerde bir duz bir zikzak model merak ettim bende😂
karamelek21 mavikelebekk__ evet bazilari anliyor ama cok nadir, ama 22 ayarla 14 ayar altini anlamak zor deyil az cok kendini belli ediyor modelden kalinliktan