coffe kurabiyevarsimitvar öyle olsa bile o stresi bu şekilde benden çıkarması hoş değil ben çok kırıldım
karamelek21 coffe yani esin o an ailenin yaninda erkekliginimi kanitlamaya calismis anlamadim,ama ayip etmis,cocuk gibi azarlamasi hic hos deyil,umarim hatasini anlayip ozur diler, en nefret ettigim erkek tipi baskalarinin yaninda esini hor görüp küçük dusuren😡
buzdankalpler karamelek21 insan içinde yapılan şeyin özrü tenhada olmaz ben kabul etmiyorum o özürleri kendi adıma
Eskobar coffe amaaaan boşver abartmayın heheh de geç Ben bazen tabi alacaksın benim için çalışıyosun almıcanda napcan diyorum Ara sıra da çalış köle diyorum😂😂😂😂
buzdankalpler coffe size harcama yapmak istemediği için kafasında kurup kurup zemin hazır olmadan alakasız zamanda mal gibi konuya dalmış.
karamelek21 buzdankalpler çok haklısın bacim, ama boyle erkek ömür tüketir,umarim bir kereliginr mahsus birseydir,aksi halde her ortamda boyle patavatsiz bir erkek cekilecek dert deyilz🙄
buzdankalpler karamelek21 kendileri asla insan içinde rencide olmak istemez erkeklik gururu derler kıyamet kopar üstüne. İnşallah dediğiniz gibi tek seferliktir. Çekilecek dert değil insanda akıl sağlığı bırakmaz rencide edilmek sürekli kalabalık ortamda üstelik insanın ruhunu yıpratır
coffe karamelek21 aşko emin ol burnundan getirdim 2 gün boyunca pişmanım özür dilerim dedi durdu tek temennim bir daha yapmaması
coffe buzdankalpler kesinlikle öyle valla Bazen böyle çok sevilen kadınları görünce diyorum hatam tam olarak ne 😧 Sevmiyor değil ama sevgi göstermesi yok Ona göre sevgi göstermesi yardımcı olması..
mavigece coffe erkekler bir şeye kızdığında tak diye söylemiyor başka bir olaya saçma salak kızıyor alma lan o montu götü sok de