topuklukadin uzaydanbirisi aşkım mekan ve sert mi yoksa romtik mi geçecek bununda ayrıntısını verde başlayalım.
topuklukadin uzaydanbirisi o halde bordo favori rengiyle jartiyer takımı ve üzerinde transparan gecelik ona uygun ruj ve loş ışık yatak odasında yatağın uç kıskında çağır kocanı ve duvardan duvara fik fik saçlarından tutsun
kurabiyevarsimitvar rouge_ gerçekten aşırı doğru… Eşim normal pijamalarım varken daha çok yanaşıyor elleşiyor xşwöqösşwp1çsş
rouge_ kurabiyevarsimitvar peki seninki de böyle normal pek ozenmeden spor giydigin zaman daha cok iltifat ediyor mu bu niye böyle ya😂
kurabiyevarsimitvar rouge_ Evettt mesela abartı makyaj yapmıyorum öyle rimel lip gloss sürüyorum çok güzelsin falanda filan ama abartı makyaj yapınca o kadar sırnaşmıyor xpeöqösğwşs
benimadimcurulay rouge_ çocuk dünyanın en güzel şeylerinden biri kuzum. İnşallah tadarsın 🌸 zor yanları da var ama
rouge_ kurabiyevarsimitvar bazen kıskanclıktan oldugunu düsünüyordum hepsi öyleymiş benim eşim asırı kıskanc ve bu gitgide artıyor sinirleniyorum beni cok rahatsız ediyor bu konu artık
kurabiyevarsimitvar rouge_ yaa xpeöwşxğe her erkekte mutlaka var ya değişmez huy o aşırı olmadığı sürece