sanslikralice asıl şok bomba da yaşadığımız şehir de çok zengin bi aile var yurtiçi yurtdışı çalışıyorlar belli başlı bi işi Türkiye de yapan tek kişiler öyle söyleyim adam 4 sene önce 55 yaşındaydı ama asla göstermiyordu 30 yaşında oğlu vardı bu arkadaşım o zaman 27 yaşındaydı daha neyse bunları da bu Adamın iş yerinde çalışan bi kız aralarını yapıyor
Kızla kendisi arkadaş zaten ama kız o zengin adamdan komisyon alıyor 🤣
Neyse adam buna otel de iş veriyor rahat fik fik yapabilmek için
Otel zincirleri falan var adamın neyse cinseklikte de yaşına göre iyiymiş ha tek şartı adam diyormuş ben akşam 8 de evime girerim arama yazma 😂 böyle bi ilişkileri oldu
Adamın geçmişte çok böyle genç kızla ilişkisi olmuş belki de o zaman bile vardı bilmiyorum neyse demiş ben bakımlı kadın severim bunu lazere gönderiyordu Manikür pedikür on bin bakımına sokturuyordu 🤣 benim aldığım iç giyimleri giyeceksin diyordu giyiyordu da adam çok kuduruktu bu normalde o kadar kişiyle birlikte oldu anal yapmıyordu bu adam da zengin isteyince yok diyememiş anal da yapmış 🤣 kelepçeler kırbaçlar baya bi şey denemişler de sonra adam sıkıldı herhalde hevesini alınca postayı koymuştu