1melek2bocek Meraktan ay diyorum çok iyi falan diye ama başka şeyler de diyo ne dicem bilmiyorum ki 😅
Meraktan 1melek2bocek argo mu istiyor acaba 😄 bunu ilişki esnasında degil de ortamı temas halindeyken çocuklar uyuduktan sonra kafası rahatken yanına uzanıp sarılıp konusunu açıp taleplerini sor eşini ne mutlu eder giyim mi naziklik mi sert ilişki mi argo konuşmak mı evet utanman gayet normal ama düşünsene şuan haytta sana en yakın olan insan o çocuğunun babası yeterince götle don gibi bir ilişki😄evet ilk yaptığında utanırsın ama devam et bir süre sonra utanma duygusu kalmıyo🤣
1melek2bocek Meraktan Evet çok haklısın aslında ama ben söylersem ne anlamı var diyo zaten 1 tane oğlum var o uyuyunca bazen utanarak soruyorum ama söylemiyo internetten de araştırdım yok yani ne dicem bilemiyorum şey bide bişey sorabilirmiyim benim oğlum 15 aylık kardeşi olsun diyo bende istemiyorum erken değil mi ya ona yetemezsem diye korkuyorum çok kırılgan bi bebek çünkü bide kıskanç
Siyahbeyaz_ 1melek2bocek çok güzel s*kiyorsun aşkım, offf çok sert, harika, yakıyorsun, ahh inlet beni aşkım… gibi gibi cümleleri ilişki esnasında duymayı çok isterler bunları demyebilirsiiniz((:
Meraktan 1melek2bocek aşkım önce bebek konusuna net bir cevap vermek istiyorum kocalar için kolay zaten hayatlarından bişey değişmiyor çalışıyor sadece masraf biraz artıyor ama biz için öyle mi hamilelik kusması zorluğu dogumu ayrı bebek zamanında dogmazsa onun stresi zamanı geçerse onun stresi kolik olursa vay halimize 2 bebek 1 koca ev işi uyut besle yatır biriyle oyun oyna aman yemek yetişmedi gece olur kocanın şeyi o da sadıksa ilgisiz kalınca kaşı gözü ayrı oynayan var aman dertsiz başına dert yükleme burda kimse güzelleme yapmasın bence peş peşe doğuran a saygım büyük benim şahsen ne bedenim ne psikolojim kaldırmaz 1 tanesini zor büyütüyorum sana tavsiyem kendine yapma bunu allah bağışlasın o biraz büyüsün . Kocanla olan muhabbetine gelicek olursak çok normal utanman bende öyleydim yalan yok ışık kapatırdım ses çıkarmaya çekinirdim muhabbetini etmeye utanırdım ama yavaş yavaş geçmeye başladı önce inlememi bastırmadım kız öyle titrerken az daha boga gibi kükremedigim kalıyordu😄şöyle yap diye yön vermeye başladı bende hoşuma gidenleri söyledim ay bir bakmışım utanma kalmamış 6 sene 1 çocuk aman şimdi agzından bir kelime çıksa o yöne çekecek espiriye dönüyo konu 🤣 şöyle düşün çocuğunun babası olmuş artık en yakının o senin mesela takip et ilişki esnasında yüz ifadesini arzulu mu olsun bitsin gibi mi odaklandıgı ikinizinde zevk anında böyle ne kadar vahşi görünüyorsun daha hızlı yap hoşuma gidiyor de en masum şekilde böyle başlarsın ne diyim ne örn verim ki kız gecenin köründe aklıma düşürme 😄😄😄
1melek2bocek Meraktan Evet çok mantıklı demişsin bende tek başıma baktım bu çocuğa zaten küvezde kaldı 1 hafta ama öldüm öldüm dirildim gerçekten biz çektik sadece yanımızda kimse yoktu kimse 1 tas yemek yapmadı bile hastanede yedik hep Böyle düşününce 2 çocuğu kaldırmayabilirim zaten yaşım da 23 annem diyo ki bi 5 yaş olmalı aralarında o zaman da istermiyim bilmiyorum 😅😅 Bu arada eşimden çekiniyorum asla ışık açık olmuyo 😂😂 hahahah ölü gibi duruyosun diyo bana ışığı açalım falan deyince asla kabul etmiyorum 😅 utanıyorum çünküü inşallah zamanı gelince düzelir 😅😅
Meraktan 1melek2bocek premetüre dogdu 25 küvezde kaldı kanadım kırık gibiydim durup durup aglıyordum sütüm zor geldi kesildi ay ben neler yaşadım düşündükçe evet iyiki var ama 2. Çok zor 3 yaşına giricek ama yok 5 degil 10 sene sonra belki 😄
bestmomy Eşin fantezi istiyor olabilir mi? Yani ne biliyim olmadığınız kişiler gibi konuşmadan etkilenir belki. İşte sen doktorsun ben hastanım veya hemşirenim gibi muayene sırasında sevişiyoruz çok iyisin dr bey falan gibi şeyler söylesen. Biz bazen patron sekreter oluyoruz sjsjsjs. Ve bu tarz rollenmeler ve bu karakterlerin uçuk kaçık konuşmaları azdırıyor
suhaaa 1melek2bocek yanıyorum aşkım, çok güzel s*kuyorsun,bayılıyorum sana, ben çok şanslı bir kadınım, beni ne güzel doyuruyorsun, bitiyorum sana,erit beniiii her söyleminin ardından da inle ahhh ohhh de nasıl gaza gelir bak sen 😂 kendini tutma sal gitsin
1melek2bocek suhaaa Valla buraya Yazdım ya adam konuşmaya başladı iyi mi güzel mi falan diye vahşi kocam dedim de 🤣🤣 ahahshsj
1melek2bocek Meraktan Alıştıktan sonra çok zor oluyo diyolar ama sayende bilincim yerine geldi 😅😅 ah ah bende çok çektim herkesin yaptıği şeyleri kenara da not düştüm gün gelir devran döner elime düşmesinler inş’ALLAH 😈
Meraktan 1melek2bocek akıllı ol manipülasyon a gelme bir tanesine yetemiyoruz 2.de biz kafayı yerken herkes kenara çekilecek şahsen benim mentalim 2. Çocugu kaldırmaz çünkü eş desteği görmedim
1melek2bocek Meraktan Haklısın 🤗 Zaten bizim gelin hamile bide ona inat yaptı kıskandı derler kdkdkd eşimin annanesi bunu buraya bırak git diyo he olur başka isteğin varmı dedim ben çocuğumu bırakamam zaten kv içime alasım var şu çocuğu diyo istersen sende doğur diyorum bende 🤭
Meraktan 1melek2bocek 😄😄aman boş ver boş laf onlar tüm emek senden sevmeye gelince herkes sever biraz büyüsün çocugun sırf peşpeşe olsun sıkıntısı bitsin veya kardeşi olsun diye çocuk yapma ikisinin sorumluluğunu düşün