1melek2bocek Meraktan Evet çok mantıklı demişsin bende tek başıma baktım bu çocuğa zaten küvezde kaldı 1 hafta ama öldüm öldüm dirildim gerçekten biz çektik sadece yanımızda kimse yoktu kimse 1 tas yemek yapmadı bile hastanede yedik hep Böyle düşününce 2 çocuğu kaldırmayabilirim zaten yaşım da 23 annem diyo ki bi 5 yaş olmalı aralarında o zaman da istermiyim bilmiyorum 😅😅 Bu arada eşimden çekiniyorum asla ışık açık olmuyo 😂😂 hahahah ölü gibi duruyosun diyo bana ışığı açalım falan deyince asla kabul etmiyorum 😅 utanıyorum çünküü inşallah zamanı gelince düzelir 😅😅
Meraktan 1melek2bocek premetüre dogdu 25 küvezde kaldı kanadım kırık gibiydim durup durup aglıyordum sütüm zor geldi kesildi ay ben neler yaşadım düşündükçe evet iyiki var ama 2. Çok zor 3 yaşına giricek ama yok 5 degil 10 sene sonra belki 😄
bestmomy Eşin fantezi istiyor olabilir mi? Yani ne biliyim olmadığınız kişiler gibi konuşmadan etkilenir belki. İşte sen doktorsun ben hastanım veya hemşirenim gibi muayene sırasında sevişiyoruz çok iyisin dr bey falan gibi şeyler söylesen. Biz bazen patron sekreter oluyoruz sjsjsjs. Ve bu tarz rollenmeler ve bu karakterlerin uçuk kaçık konuşmaları azdırıyor
suhaaa 1melek2bocek yanıyorum aşkım, çok güzel s*kuyorsun,bayılıyorum sana, ben çok şanslı bir kadınım, beni ne güzel doyuruyorsun, bitiyorum sana,erit beniiii her söyleminin ardından da inle ahhh ohhh de nasıl gaza gelir bak sen 😂 kendini tutma sal gitsin
1melek2bocek suhaaa Valla buraya Yazdım ya adam konuşmaya başladı iyi mi güzel mi falan diye vahşi kocam dedim de 🤣🤣 ahahshsj
1melek2bocek Meraktan Alıştıktan sonra çok zor oluyo diyolar ama sayende bilincim yerine geldi 😅😅 ah ah bende çok çektim herkesin yaptıği şeyleri kenara da not düştüm gün gelir devran döner elime düşmesinler inş’ALLAH 😈
Meraktan 1melek2bocek akıllı ol manipülasyon a gelme bir tanesine yetemiyoruz 2.de biz kafayı yerken herkes kenara çekilecek şahsen benim mentalim 2. Çocugu kaldırmaz çünkü eş desteği görmedim
1melek2bocek Meraktan Haklısın 🤗 Zaten bizim gelin hamile bide ona inat yaptı kıskandı derler kdkdkd eşimin annanesi bunu buraya bırak git diyo he olur başka isteğin varmı dedim ben çocuğumu bırakamam zaten kv içime alasım var şu çocuğu diyo istersen sende doğur diyorum bende 🤭
Meraktan 1melek2bocek 😄😄aman boş ver boş laf onlar tüm emek senden sevmeye gelince herkes sever biraz büyüsün çocugun sırf peşpeşe olsun sıkıntısı bitsin veya kardeşi olsun diye çocuk yapma ikisinin sorumluluğunu düşün