TombulHatun benimadimcurulay değişir değişir şuan bebek daha çok küçük biz o zamanlar yatak odasnda bile yapamazdk doğru düzgün ya kızılın beşiğini odadan çıkarırdk o da zaman kaybı oluyot diye biz odadan dışarı çıkıyorduk 😂
SuVeAtes benimadimcurulay 4-5 ay olması lazım hatırladığım kadarıyla, daha az da olabilir. Bazı günler bebemin uyumadigi yapamadığımiz günler çok oldu ama arayı bulup fırsatı kaçırmıyorduk 😁
benimadimcurulay TombulHatun biz de kızımı yatak odasında bırakıp salona geçiyorux ahshhshshs ay inşallah düzelir canım çok özledim eski günleri 🥲😂
lgrth benimadimcurulay he öyle diken üstü oluyor mecburen ona yapacak bir şey yok uyutur uyutmaz başlayın 🤣mesela geçen gün plansız ilerleyen saatlerde gelişince olaylar 1 dk sürmek zorunda kaldı 🤣
benimadimcurulay lgrth whjejsjsk işte bundan bahsediyorum aşkım. Bir de kamerayı açıp kıza bakıyorum konsantrasyon falan kalmıyor shshhdhd
berenmiss benimadimcurulay o yaparken sende elinle testek atarsan çabuk orgazm olursun ve ilk önce üstte sen sen kendini orgazm et sonra o devam etsin
benimadimcurulay berenmiss kız olay orgazm olmak da değil yani bebeye odaklanıyorum anda kalamıyorum.