Kukuli MatiG öyle deme ya 🤣 kovalar gayet de sevecen, samimi, doğal ne istediğini bilen, akılcı VS vs sayabilirim daha :)
Kukuli ayse_orhan işte o zamanlar yeterince takmış daha da takmıyormuş. Yani ona güveniyorum takmadı diye aldatacak diye düşünmüyorum ama yine de takması hoşuma giderdi
birogulanasi MatiG duygusalim aslında ama eşime pek yansıtmam açıkçası öyle aglak bir tipte olmadım hiçbir zaman 😁
MatiG birogulanasi Hmmm demek balık burcu deyince akla direkt duygusallik geliyor da 😅 ondan sorayim dedim
SevDakuSu3356 Ben kova♒ eşim yengeç🦀 hiç anlaşamıyoruz kendileri beni yönetmeyi çok istiyor bende yönetilmekten çok nefret ederim ve çok egoisttir.
MatiG SevDakuSu3356 Evet mantik olarak yengeç daha duygulara onem veren biri Kova ise zeka mantik olacak illa.. Zor ama eminim guzel yanları da vardir
Elif2611 MatiG ikimizde ikizler pek benzemiyor huylarimiz ama anlasiyoruz genelde fikirlerimiz farkliysa anlasamaya biliyoruz
Kuki MatiG Valla çapkın degil ama çok inatcı ya indı beni öldürcek indı olmasa seker gibi adam olcak yoksa da birde çok ruhsuz 😁hiç.bir günümüzü hatırlamaz allahtan büyük çocuklarım varda önceden sinyal veriyolar babalarına 😅😂😂
hayatbazencok MatiG esimde bende akrebiz. ben cok istekliyim ama esim sanki akrep degil gibi. ikimizde inadiz ve hep dedigim dedigiz . ama merhamet duygusu var her seyden once ikimizdede .bazen cok odun olsada o benim en iyi arkadasim .
MatiG hayatbazencok Ya cinsellikte istekli olmak %100 burçlara bağlı bir durum değil ne de olsa. Fizyolojik, psikolojik, hormonal yığınla nedeni var.. Akrep olmayip cinsellik konusunda fırtınalar estiren de bir sürü insan var 😅