Kukuli ayse_orhan ay yüzük konusu benimki de öyle. Nişanlıyken taktı evliliğin ilk zamanları da taktı sonra bıraktı. Niye takmıyorsun deyince de sevmiyorum takmayı dedi. Ne yaptıysam beceremedim🤦♀️demek ki ben beceremiyorum
Kukuli ayse_orhan işte o zamanlar yeterince takmış daha da takmıyormuş. Yani ona güveniyorum takmadı diye aldatacak diye düşünmüyorum ama yine de takması hoşuma giderdi
MatiG Frenchoje Hmm düşününce evet başak deyince daha bir duzen disiplin, koç deyince daha cok hareket eğlence geliyor insanın aklına. Uyumsuzluğun uyumu goruyulmuyor mu peki 🤪
MatiG Kukuli Ehehe, kova zaten başlı başına apayri bir burç bence, akli bir karış havada.. Ilgisini çekmek için farkli bir atmosferde olmak gerekiyor sanirim 😅
Kukuli MatiG öyle deme ya 🤣 kovalar gayet de sevecen, samimi, doğal ne istediğini bilen, akılcı VS vs sayabilirim daha :)
MatiG ZRaporu Aynen öyle, ben de kesinlikle öyleyim. Birden durgunlasip birden coșabiliyorum. Ama şanslı olduğum taraf, genelde neşeli yönüm hakimdir 🤪
MatiG ayse_orhan Ya bence romantizm o kadar da burçla ilgili değil ya ahahah 😜 Biraz hamurda olmasi gerekiyor boyle işlerin
MatiG Alpmoms Ayrı dünyaların insani olmak başka bir sey işte.. Ama birbirinize daha cok zaman ayirarak birbirinizi kesfedebilir ve tanıdıkça aslında ne kadar da birbirinize benzediginizin farkina varabilirsiniz
MatiG sirinhatun Ahah ikizler kova atesle barut gibidir 💥 Bunun bir de ikizler, aslan ekolu var ki.. Oof, of. Kisa sürse de ilişki, unutulmaz olur..
Kuki MatiG Valla çapkın degil ama çok inatcı ya indı beni öldürcek indı olmasa seker gibi adam olcak yoksa da birde çok ruhsuz 😁hiç.bir günümüzü hatırlamaz allahtan büyük çocuklarım varda önceden sinyal veriyolar babalarına 😅😂😂
MatiG birgenckiz Vuhu gezmeyi seven ikili olmak muhteşem bir sey.. Bir tarafın surekli üşenip sorun çıkarması berbat 🙄
MatiG birogulanasi Ten uyumunu yakalamissiniz Duygusal misiniz peki? Ikizler pek duygusalliga gelemez de cunku
birogulanasi MatiG duygusalim aslında ama eşime pek yansıtmam açıkçası öyle aglak bir tipte olmadım hiçbir zaman 😁
MatiG Neleroluyor Eğlenceli bir ikili olabilir bence Ama yay burcunun sonu gelmez soruları ve konuskanligi ikizleri bogabilir diye düşünüyorum
MatiG ayse_orhan Ben esimi olduğu gibi kabul ettim ya cunku şöyle yap böyle yap diye öğretsem üzerinde yapmacık duracak. Çünkü gercekten hiiiic ama hiç yok hamurunda. Gerci ben de oyle pek romantizmden aman aman hoslanan biri degilimdir. Belki de ondan bu salmışlik 😅