Deleted_1 Eskobar yaaa olabilir mi bak aklıma takıldı şimdi🙄🤔 Ama ben ilk geldiğimde Türkiye’de kullandığım BİM’den aldığım yıllardır kullandığım vardı o zaman da olmuştu bu aralar yok çok şükür
Eskobar Deleted_1 bilmiyorum işte o zamanlar pede bağlamıştım bide ilk geldim arayıp bulmak iyisini gerçekten zor orkid yapmıyordu bana ama
Deleted_1 Eskobar valla geldiğimde yanımda vardı ilk aylar almadım sonrada ilk bunu aldım deneme amaçlı baktım çok iyi başka markalara hiç bakmadım tekrarlarsa başka denerim
Rouge Deleted_1 bu cok iyi bence en iyisi 💯💯benim regl işkencemi biliyosun zaten bir bu hakkından geliyor😂
Rouge Deleted_1 mavi de güzel ama cok nadir de olsa yogun olan zamanlarda bazen aklınla oynuyor ,ıslaklık hissediyosun bakıyosun bisey yok 😂ama siyahında hic olmuyor
Deleted_1 Rouge bakalım bu ay siyahı deniycem sen önermiştin baya oldu maviden baya stok yapmıştım anca bitti 😂😂
ece1989 Bugsbunny hangi marka tampon kullanıyorsunuz memnunmusunuz,deniz veya havuza girdiniz mi ?☺️ Teşekkür ederim ☺️