• Cinsellik
  • Eşinizin her istediğini yaparmısınız

Nietzsche ben onun için kendimde sorun var diye düşünüyorum bana güvenmiyorsun felan diyor sonuçta arkadaşlarımın sevgilileri felan diyor ama bi kerede olsa beni tanıştırmadı hiç birisiyle sonra haksızlık etmicem ona iyi düşünmeye çalışıyorum ama çıkmaza giriyorum

Anjeli96 ben yapamıyorum evde pasaklı gibi geziyorum çoraplarım pijama ın üzerine üstümde eşimin kıyafetleri saç baş kaş bıyık birbirine girmiş şekilde 😔içimden geliyor tamam bugun etkilicem ama yüz vermicem sürünsün diyorum sonra değmez kim içn ne için diyorum geçende paylaştım giymek istiyorum felan diye ama sonra heves felan kalmıyor tamam seks üzerine iyi ama sürekli bencillik hiç düzgün akşam yemeğimiz yok 7 aydır yemek yok kahvaltı yok anca gece gelir bazen uykumdan uyandırır uyanmam için kırk takla atar çevirir yorganımı çeker istekler f3ama uyanmıyor gibi yaparım çok düzensiz bir evlilik var bizde o 26 yaşında ben 99 luyum 21 Ama bıktım bütün yük üzerimde her konuda yaptıgım herşeyi de başıma kalkıyor bazen yatakta istemiyorum derim kalk siktir git der istekler bazende gelir sarılır saçımı okşar senden başka neyim var der resmen psikolojik savaş açıyor bana

Socutelady yok canım ne iyi düşünceksin,benm kocam erkek arkadaşlarının sevgilisiyle aynı ortamda olamaz. Sonuçta beni sevgiliyken arkadaşlaryla aynı ortama sokmuyodu. Sen gözünü aç bnce

Nietzsche tek çare ayrılmak demi defalarca söyledim dinlemiyor beni ben annemlere gitmiştim evime geldim 2 hafta sonra evimde kadın eşyası bana sen attın dedi ayrılmak için vs vs ayrılmak istiyorum ama yavrum kıyamıyorum sonra bu geliyor sarılıyor benim anam yok benim babam yok ben yuva görmedim şöyle böyle babasıda anasıda sağ yaşıyorlar ama arılar bu arada eşimi durumu çok çok iyi mal varlıkları felan var ve herkesi elde edebilirim havasında ağzını açar der saati 200 paramı yok der bana ben de annemlere söylerim düzelir düzelir zamanla diyorlar ama bu adam bebekten sonra çok değişti önceden böyle değildi ya beni kırmamak için askerden bile kaçmıştı ben istiyorum diye hollandaya bile gitmiştik ama şimdi bencil pislik sikinti düşünen birisi oldu

Socutelady bende biseyler istesin yapayım diyorm ama adam bisey istemiyo kuru kuruya 2 3 pozisyonla gidiyor 🤨😅

Socutelady bence aile piskoloğuna gidin… ne yap et ikna et.. aile dağıtılmak için kurulmuyor.. kurtarmak için elinden geleni yap ama böylede yaşama.. ya boşan yada psikolok.. ama sende kemdini salma kendin için kendine bak.. kendini sev ve değer ver lütfen.. erkekler için yaşamiyoruz yaşamamaliyiz.. ve çocuk içinde katlanma bişeylere..Aile ve anne mutluysa çocuk mutludur.. gerisi palavra.. Kendimizi harcatmayalim lütfen..Hepimiz mutluluğu hak ediyoruz

Socutelady canm aldatıyo seni ,bebeğini öyle bi ortamda büyütme derim. Ailen arkandaysa gerekeni yap bence

Anjeli96 kocası ciddi ciddi aldatıyor psikolog napsın ki canım ,benim için boşama sebebidir bu. Hemde gözümü bile kırpmam. Öyle bi adam benim çocuğuma örnek olamaz zaten

Anal yaptırmam istemiyorda çok şükür. Gerisine yok demem yeterki benimle mutlu olsun….))

Nietzsche haklısın aslında ama anlamiyorum hep neden böyle oluyor.. seviyorum ölüyorum bitiyorum sonra aldatma .. ben olsam, ben de ayrilirim ama bir ihtimal.. her şey bir tarafa benimle bu kelimelerle, bu şekilde konuşan adama ne sevgim kalir ne saygim.. biter o an..

Socutelady Saygısını yitiren bı insanda değerim yoksa kendimi suçlu görmem bu senin sorunun değil tatlım bebekle de ilgisi olduğunu düşünmüyorum şahsen insanoğlu nankör dür böyle düşün sen kendine güven onun için değil kendin için çabala psikolojik baskı altında kalman sadece seni yıpratır adam sabah akşam dışarda olan sana oluyor evde gün boyu bunları düşünmek ciddi anlamda zarar verir. Daha çok gençsin kendine bu eziyeti yapma keşke mal varlığı olduğu kadar da 5 kuruşluk da olsa bı saygısı olsaydı kusra bakma amacım seni üzmek ve incitmek değil lütfen yanlış anlama ama bazı şeyleri gerçekçi düşünmek lazım zaman su gibi akyor giden o zamanın 2 saniyesini bile geri getirmesin kendini güzelce toparla ve eşinle de açık açık net bir şekilde konuş direk boşanmaya değil önce düzeltmeye çalış baktın gene aynıysa Kendi iyice toparla sonra boşan çünkü bu psikoloji ve ruh haliyle sana acıtasyon yaparak kanına girer hiç bir kadın değersiz değil olmak zorunda da değildir onun senden ne fazlası var ki bu kadar üzülüyorsun okurken gerçekten çok üzüldüm çaresizliğin içimi burktu ama senin çok güçlü bir kadın olduğuna inanıyorum hayata kendine değer vermekle başla erkekler özgüveni yüksek kadınlardan korkarlar tatlım unutma bunuda kendine deger vermeye başlayarak yapacaksın canını sıkmamaya çalış 99 lusun kelebek gibisin kıpır kıpır bı yaşta 1 günlük ömrünü heba etme değmez hayırlı geceler dilerim🦋

Kahvekolik gerçekten bu yazıyı yazıp günüme güzel başlattınız kendimi sağlam Bi şekilde toplamam gerek bildiginiz ot gibi yaşıyorum Benin hayatım çok güzeldi sporcuydum okulum vardı güzel çevrem vardı kamplara giderdim çok sosyal bir insandım yemin ediyorum yarına sağ çıkmıyım buraya geldim gelin geldim 5 ay boyunca insan yüzü görmedim ne kaynana ne kayın baba ne annem ne babam Bi markete gidersem gidiyordum Bi tek eşimin yüzünü gördüm 5 ay boyunca çok dengem bozuldu evlendim ve boşluga düştüm sanki bana para vermedi al dolmuş paran demedi git gez demedi ben para istemeye çok utandım vermesini bekledim annem babam çok uzakta yaşıyorlar onlarda yeni evliyiz diye gelmediler gelirlerse mecbur kalmaları gerekecek babam istemedi tuttu bana para yolladı çık o evden hasta olacaksın dedi Allah razı olsun ondan çıktım gezdim gittim biramı içtim evime geldim sen parayı nerden buldun benden çaldın şöyle böyle neler neler evdeki psikolojik baskıyı psikolojik savaşı anlatamam ben size duyguları anlatamıyorum yaşamanız gerek ben ayrılıcam diye çıktım 1 ay önce bu evden 2 hafta sonra annemlere gelip beni aldım yeminler etti bende son 1 şans verim yuva kolay kurulmuyor dedim son şans bu dedim annemin Babamın da yanında sonuç gene aynı kadınlığımı unutuyorum

Socutelady sizi her ne kadar da anlyor olsam dahi tamamen bu yeterli olmayacaktır unutma her şey sende bitiyor o kadar güçlü bir kadın bu kadar çabuk yıkılmamslı ben şöyle düşünüyorum şahsen hatta bı kere olur 2 si hatta olmaz tercih olur bence dediğin gibi yuva kurmak kolay değil ama şöyle de bir şey her şeye rağmen bı değişiklik yoksa bu sadece sizi yıpratmsktsn başka bir şeye yaramaz bence.
                günün her zaman güzel başlayıp güzel biter inşallah 🌼

Socutelady eşim. İstemedi anal ama istesede yapmam bok yoluna ne hacet yani 🤪😀. Tanıdıgım arkadasım var her gun hergece kocası anal için yalvarısyomuş en sonunda bosandılar yani

Socutelady hayır herşeyi yapmam. Oral yaparım seviyorum çünkü zevkte alıyorum, anal istedi daha önce denedik ama çok acıdı daha tamamı girmeden üç,dört kez denedik hemde. Bundan bir ay önce falan istedi yine olmaz acıyor dedim. Yapmam da bir daha.

Hiç bi zaman istemediğim bişeyi zorlamaz.Zaten istemediğim bişeyi yapmam.Hep der eğer birşeyi istemiyosan içinden gelmiyosa hiçkimse için yapma Düşündümde doğru diyo.Ortak yol buluyoruz ilişkimizde.Ne şiş yansın ne kebap dermişim🤪😄

Socutelady bir kez eşimi denemek için anal yapsak mı falan dedim hiç yanaşmadı bu beni sevindirdi mesela tek yapmayacağım şey sanırım budur diğer her şeye açığımdır