kizannesi Nietzsche içi dolu ve delik yoktu çok içimde değildi 2 ay önce böle durum yasadım ertesi gün hapı aldım adetim erken geldi simdi yine adet olmayı bekliyorum ama haptan mı wmin olamadım içim içimi yiyor
kizannesi Antisosyalmom daha önce böle bi durum yasadım ertesi gün hapı kullandım det düzwnim bozuldu o yüzden tedirginim
Yenievlianne kizannesi bız cok sık karsılasıyoruz bu durumla sımdılık hamıle kalmadım ama prezertavıflere guvenmıyorum ya hap ya spıral taktırcam yakın zamanda
kizannesi Pembekoala_ akmadı o kadar içerde değildiama şüpheye düştüm güvenli bir korunma yöntemi değil
Miniks kizannesi dün gece benimde içimde kaldı çıkarana kadar öldük eşim bişey olmaz diyor ama benim yumurtlama günümdü
Lalderin Panda valla bence deneme insan bir sey anlamiyor plastik yani. Benim sevgilim hic sevmez tercihte etmez hep geri cekilmeyle yapiyoruz bazen icime bosaliyor sabahida hap aliyorum
KirmiziOjeli Panda bi kere dedik korunalım artık kaza kurşunu yemeyelim, berbattı kendi istese ben istemem o derece zevk almadım keza kendide zaten zevk alamadı 😁