kizannesi Eşimle ilişki sırasında prezervatif içimde kaldı hemen çıkardık ertesi gün hapı almadım hamile kalmıs olabilir miyim benim durumumda olan var mı
BQuen kizannesi prezervatif içinde kaldıysa yani penisten çıkmış demektir çıktığı anda spermler akmış olabilir az da olsa bence riske atmasan iyi olur. İhtimal var gibi
Nietzsche kizannesi çıktı dediğin prezervatifin uç kısmı vajina dışındaysa sıkıntı yok canım. İçi dolu aldıysan ve delik yoksa bişey olmaz.
kizannesi Nietzsche içi dolu ve delik yoktu çok içimde değildi 2 ay önce böle durum yasadım ertesi gün hapı aldım adetim erken geldi simdi yine adet olmayı bekliyorum ama haptan mı wmin olamadım içim içimi yiyor
Antisosyalmom kizannesi benimde iki kez kaldı son zamanlarda ama takılan kısım dışa doğru olduğu için sızdı bacaklarımdan ama değmedi vajinaya hamile kalmadım çok şükür ben ayakta domalmıştım belki de bu yüzden
kizannesi Antisosyalmom daha önce böle bi durum yasadım ertesi gün hapı kullandım det düzwnim bozuldu o yüzden tedirginim
Yenievlianne kizannesi bız cok sık karsılasıyoruz bu durumla sımdılık hamıle kalmadım ama prezertavıflere guvenmıyorum ya hap ya spıral taktırcam yakın zamanda
kizannesi Pembekoala_ akmadı o kadar içerde değildiama şüpheye düştüm güvenli bir korunma yöntemi değil
Miniks kizannesi dün gece benimde içimde kaldı çıkarana kadar öldük eşim bişey olmaz diyor ama benim yumurtlama günümdü