Cemrerana ben de izledim kadın önce "“arka çıkanım yok ondan katlanıyorum” dedi sonra da o kadar destek veren oldu maddi manevi yine de afetti. Bu kadınlara herşey müstehak adam az bile yapmış yarın öbür gün 3 tane birden getirse yeridir. Ama kıçını kaldırıp çalışmak hayatının sorumluluğunu almak Zor geliyor bu onursuz gurursuzlara, kadınlığın yüz karaları. Bir de erkektir yapar kafasındaki kadınlara uyuzum, ne farkı var erkeğin kadından, önünde sallanan bir et parçası erkeğe neden bu kadar hak veriyor, kadınlar neden aşağı görüyor kendini anlamam mümkün değil.

Antisosyalmom ben o kadına çok üzülmüştüm ilk gün hatta eşime söylemiştim kocasını bırakırsa bizde yayına bağlanıp maddi destekte bulunacaktık hatta araştırdık sanırım 3 oğlu var ama ikinci gün diğer günler böyle koca meraklısı olduğunu görünce vazgeçtim ben asla ama asla evladımı o durumlara düşürmezdm yazıklar olsun

Leondarling kesinlikle cehalet işte onursuzluk bi insan haysiyetini kadınlık şerefini hadi cinsiyetide geçtim insanlık onurunu nasıl böyle ayakkar altına alırki bak büyük konuşuyorum aynısı kocam yapsa ki asla yapamaz bi tarafları yemez kıyamet kopardı bırak eve almayı bidaha oğlumun tırnağını göremezdi

Cemrerana bende çok üzüldüm ona içine kapanık sessiz yazık neler yaşamış demiştim. Benim evladımı hiçe sayacak herkesin önünde birde. Ben o adama tekrar geri dönmem asla. Yani hepsi adamı geri döndürmek içindi bence.

Cemrerana gerçekten karısına ilk başta çok üzüldüm ağladım bile çaresizim dediğinde ama şuan hak etmiş o diyorum yazıklar olsun nasıl bir ahlaklari nasıl bir geniş mezhepleri var cidden namus ar kalmamış kimsede 7 ay beraber yaşadılar 1 buçuk ayı beraberdi diyor kardeşim insan bunu düşündüğünde bile bırakır be bahanede hazır ben empati bile kurarken sinirlerim geriliyor kocam başkasıyla fingirdeyecek yatacak kalkacak gözümün önünde bende çocuklarım için durucam yok anam yokkk öyle salak zor bulunur bulana da helal olsun

Cemrerana aynen oyle ama banane diyoruz bizemi gunahi sevabi mideleri aliyor demekki🤦‍♀️

Affediyorum diyor bir de güvencem zamanla diyor. Gerçekten tv den geçip kafalarını birbirine sürterek kıvılcım çıkarasım var 😶

Hmy bilmiyorum ki belkide kiymamistir yani cok yakinim degil esim tarafinda birileri 🤦‍♀️

Cemrerana var. Bızım komşu vardı ıkı karısı vardi adamın tam. Dogu. Adetlerını uygalrsı. Hem eve erkek sokmazlardi aynı yatakta yatmazlardi. Burda. Bnm oturdugum yerde de var ıkı karılı adam. Vılla yaptı adam. Bı hafta o kalıyo bı hafta o hatta bazen. Ikısını bıle goruyoruz yazın. 🤦🏼‍♀️